Emma Toussain
Emma Toussain Celebrity 11 jul 2023
Leestijd: 2 minuten

Zayn Malik vertelt na 6 (!) jaar eindelijk hoe het met hem gaat in Call Her Daddy

Stop de persen: voormalig One Direction-lid Zayn Malik doet eindelijk weer een stap in de spotlights. Hij gaat zitten met Call Her Daddy-host Alexandra Cooper om te vertellen hoe het nu met hem gaat. Het is de eerste keer in zes jaar dat de Brit een interview doet, dus fans kunnen eindelijk weer heel veel Zayn tot zich nemen.

Zayn Malik in Call Her Daddy podcast

Alex Cooper heeft de studio tijdelijk verkast haar de woonkamer in het huis van haar ouders, waar ze duidelijk enthousiast over is. Niet zo zeer dát ze moest verkassen, maar dat Zayn in haar oude woonkamer zit. “Zayn. In my childhood living room,” schrijft ze op Instagram.

Zayn heeft de afgelopen twaalf jaar heel veel meegemaakt, zoals elke One Direction-fan wel weet. Van X-Factor naar wereldster en van soloartiest naar vader – nu single vader. Hij brak de moeder van zijn kind, Gigi Hadid, nadat er geruchten waren uitgelekt dat hij zijn schoonmoeder Yolanda Hadid een tik zou hebben gegeven. Hij hield zich al die tijd stil, maar gaat nu zitten met Alex om te vertellen hoe het met hem gaat. Hoe het is als vader, welke ‘vader-eigenschappen’ hij heeft en waar hij trots op is. Kleine spoiler: hij doet graag aan dad jokes – die flauwe vadergrapjes.

@callherdaddy

ZAYN. in my childhood living room. #wednesday @Zayn

♬ original sound – Call Her Daddy

De video is in 30 minuten al meer dan 300.000 keer bekeken, de fans van Zayn gaan helemaal los in de comments. Die liefde voor de jongens van de oude boyband zit diep.

Daniel Ricciardo mag weer racen! Dit zijn onze favoriete mediamomentjes van D-Ric

Dik accent

Mensen vinden het geweldig hoe Alex haar gasten weet te regelen: “I just need to know who is this girls manager? She’s on it 😅lol” en anderen vinden ‘t heel leuk om te zien dat Zayn nog steeds ontzettend Brits is, ondanks de vele jaren in Amerika: “nah I’m so happy he still has such a strong accent”. Maar de algemene boodschap is dankbaarheid: “WE THANK YOU FOR YOUR SERVICE,” aan Alex gericht. Het interview staat morgen live op de podcast-apps waar Call Her Daddy op te luisteren is, wij zijn mega benieuwd.

Ook komt Zayn binnenkort met nieuwe muziek, maar de release datum is nog niet bekend. Wel laat hij alvast iets horen op Instagram:

Zo rijk is Harry Styles in vergelijking met z’n vroegere One Direction bandleden

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.