Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 13 okt 2021
Leestijd: 2 minuten

Zendaya heeft een bowl cut en post foto’s op Instagram

We kunnen geen genoeg krijgen van Zendaya. Niet alleen haar acteerkunsten zijn ongelooflijk (we wachten met smart op Spider-Man: No Way Home), ze is ook nog eens heel erg grappig en een echt mode-icoon. Haar looks zijn keer op keer verbluffend, niet alleen op de rode loper, maar zeker ook op straat. En daar blijft het niet bij, want ook haar kapsel verandert met haar looks mee. In nieuwe foto’s zien we Zendaya met een bowl cut.

En wij zijn fan.

Zendaya heeft een bowl cut

Hoewel we nog aan het bijkomen waren van haar recente rode loper-looks, post Zendaya nu al nieuwe foto’s met een lichtbruine bowl cut. En voordat je gaat vragen of het haar staat, ja, natuurlijk kan ze het kapsel helemaal hebben. Ze introduceert de nieuwe look als onderdeel van een fotoshoot voor InStyle Magazine, het kapsel werd gemaakt door celebrity-haarstylist Kim Kimble.

Kim was ook het brein achter een reeks andere verbazingwekkende kapsels van Zendaya, waaronder een groene mod bob en donkerbruine Hollywood-waves. Toch lijkt Zendaya zelf geen genoeg te kunnen krijgen van haar bowl cut, want ze maakt het zelfs tot haar nieuwe Instagram-profielfoto.

Spider-Man

In een recente video Q&A met InStyle Magazine werd Zendaya gevraagd naar haar rol als MJ in Spider-Man. Zo herinnert een fan haar eraan dat ze aan de film begon te werken toen ze 19 was en dat ze nu bijna 25 is. Ze trekt vervolgens een hilarisch, maar geschrokken gezicht en vertelt in de camera, “I don’t wanna talk about it.”

Zendaya’s geschrokken gezicht uit de video werd al snel een meme op social media en het duurde niet lang voordat ze er haar nieuwe Instagram-foto van maakte. #NewProfilePic, who this? Hadden we al gezegd dat we geen genoeg van haar konden krijgen? Nee, toch?

Instagram / @zendaya

Deze 15 outfits bewijzen dat Zendaya een mode-icoon is

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.