Daniëlle Pince van der Aa
Daniëlle Pince van der Aa Beauty 17 mrt 2021
Leestijd: 2 minuten

Zendaya heeft honingblond haar en deelt een foto op Instagram

Normaal gesproken zien we Zendaya met haar natuurlijke bruine krullen, maar vandaag was dat even anders. Ze verscheen op Instagram namelijk met een honingblonde bouffant, en het is alles wat je vandaag wilt zien.

Wij zijn verliefd op de blonde coupe.

Zendaya heeft een honingblond haar

We zien de Euphoria-actrice regelmatig verschijnen met haar natuurlijke bos krullen, maar ook vaak zat met een prachtige mullet of een rode coupe. Dit keer verscheen ze op the gram met niets minder dan een prachtige blonde bouffant. Ze was te zien op een foto voor W Magazine, waar Zendaya samen poseerde met haar Malcolm & Marie-collega John David-Washington.

De caption onder de foto brengt een ode aan de kapsels van Zendaya. Zo ging ze tijdens de lockdown aan de slag met verschillende pruiken en creëerde ze verschillende karakters. Voor deze shoot was het cruciaal dat Zendaya voor blond ging. “For her W shoot, being blonde was crucial. Her teased bouffant is both a jab at the traditional stereotypes of white women and a way to instantly become someone else. The wig was important,” vertelt Law Roach.

“The entire outfit—the jewels, the gorgeous gown, the stilettos—they don’t make the same statement without the blonde hair.” Haar honingblonde kapsel is afgewerkt met een gele haardband en zilveren sieraden.

Met Gala 2019

De foto is geïnspireerd op een foto die Slim Aarons nam van C.Z. Guest, een blonde socialite die welvaart, status en privilege persifleerde. Zendaya vroeg specifiek om in de foto een bepaalde sfeer uit te stralen. “That life, but reimagined for now, with the look of then.” In combinatie met de gele jurk en de sieraden is het zeker een plaatje.

Mocht je je nog afvragen waarom de coupe je zo bekend voorkomt, dan nemen we je graag terug naar het Met Gala in 2019. Zendaya droeg hier namelijk een soortgelijk kapsel voor haar Cinderella-look. Wij zijn fan.

ANGELA WEISS / AFP

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.