Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 18 feb 2022
Leestijd: 2 minuten

Zendaya heeft ultralange XXL mermaid waves in nieuwe campagne voor Valentino

De nieuwe afleveringen van Euphoria zorgen er de afgelopen tijd voor dat we compleet aan onze televisie gekluisterd zitten. We genieten van het Nate-Cassie-Maddy-drama en elke verblindende make-uplook die Donni Davy aan ons laat zien. Maar een verhaallijn waar we allemaal niet over uitgepraat raken, is die van Rue — zozeer zelfs dat iedereen Zendaya wil nomineren voor een Emmy Award.

Nu komt Zendaya met een nieuw kapsel waar we alleen van kunnen dromen.

Zendaya heeft mermaid waves

Naast haar geweldige acteerwerk, voorziet de ster ons ook van een aantal belangrijke looks. De afgelopen weken kunnen we alleen voor de haarlooks van de actrice al een Emmy vragen, van kapsels in jaren 50-stijl tot prachtige vlechten, er is geen stijl die ze niet kan hebben. In de nieuwste Instagram-post van de bekroonde actrice is te zien dat ze wederom een prachtige haarlook serveert met XXL mermaid waves voor een nieuwe Maison Valentino-campagne.

Dit is niet de eerste keer dat we haar dit kapsel zien rocken. Na de Academy Awards 2021 droeg de Spider-Man-actrice ongelooflijke mermaid waves die we direct na wilden maken. Dat kapsel bracht ons direct terug naar de BaByliss-golfhype rond 2011, nostalgie. Dat mermaid waves voor komend jaar hoog op de trendkalender staan, is inmiddels wel duidelijk. Nadat Jennifer Lopez al met het kapsel werd gespot, zagen we ook Gigi en Bella Hadid in een fotoshoot met waves.

Zendaya zorgt er nu voor dat we ons haar direct tientallen centimeters langer willen laten groeien (hallo extensions) en eruit willen zien als een levensechte zeemeermin. Ook volgers op Instagram zijn maar wat enthousiast over haar nieuwe campagne voor Maison Valentino. Zo schrijft iemand, “how are you THIS dope at EVERYTHING!?” en voegt een ander toe, “Why do you eat it up like this every time zendaya? You never miss🔥” Een derde schrijft, “We’re not worthy!!!!!!”

Valentino Haute Couture SS22: dit waren de hoogtepunten van de show in Parijs

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.