Daniëlle Pince van der Aa
Daniëlle Pince van der Aa Celebrity 5 jul 2021
Leestijd: 2 minuten

Zendaya date met Tom Holland en dit is wat we weten

Na jaren ‘zijn-ze-nou-wel-of-niet-samen’-geruchten aan te moeten horen, kunnen we nu dan toch echt zeggen dat Spiderman: Homecoming sterren Zendaya en Tom Holland aan het daten zijn. Afgelopen weekend zijn de twee namelijk intiem in een auto gespot, and boy, leuker dan dit kan het niet worden.

We praten je bij.

Zendaya en Tom Holland zijn aan het daten

Dat Zendaya en Tom Holland al langer ‘om elkaar heen fladderen’ is geen geheim. De twee hebben een hechte vriendschap, en op sommige momenten leek het wel heel erg alsof de twee aan het daten waren. Geruchten kwamen voorbij, maar helaas werden we niet beloond met een relatie tussen de twee. Tot afgelopen weekend: de twee werden zoenend (!) door Page Six in een auto gespot, en het is alles wat je vandaag wilt zien.

De twee stonden voor een rood stoplicht in Los Angeles toen ze (tot onze grote verbazing) zoenend werden gespot in Tom zijn auto. En een verassing was het zeker, want wie zag dít nou aankomen? Eerder vertelde Zendaya nog aan Variety hoe het zat tussen haar en Tom Holland. “We are friends,” vertelde ze. “He’s a great dude. He’s literally one of my best friends.” Ook noemde Tom Holland Zendaya in 2018 zijn “mate”, wat ook klonk als een vriendschappelijke benaming.

Toch leek het afgelopen weekend iets meer dan een vriendschap. Zendaya en Tom Holland hebben nog niet bevestigd of ze aan het daten zijn of een relatie hebben, maar we kunnen zeggen dat de foto’s voor zichzelf spreken, toch? Ook fans kunnen zich niet meer inhouden: onder foto’s op Instagram en TikTok reageren mensen met, “JUST MADE MY WHOLE DAY” en, “Finally something interesting and good❤️“. We weten niet hoe het met jullie zit, maar wij staan te springen om meer van deze twee tortelduifjes te zien.

Zendaya Tom Holland daten
ANP

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.