Daniëlle Pince van der Aa
Daniëlle Pince van der Aa Celebrity 5 jul 2021
Leestijd: 2 minuten

Jennifer Lopez bracht haar weekend samen met Ben Affleck door in de Hamptons

We kunnen geen genoeg krijgen van de opbloeiende romance tussen Jennifer Lopez en Ben Affleck. Na de breuk met Alex Rodriguez lijken de twee onafscheidelijk en worden ze op allerlei plekken samen gespot. Ook afgelopen weekend waren de twee weer samen te vinden – dit keer brachten ze samen een weekend door in de Hamptons.

En als kers op de taart dragen ze nog matching outfits ook.

Jennifer Lopez en Ben Affleck samen gespot in de Hamptons

Gisteren was het 4 juli en dat is voor de Amerikanen een belangrijke feestdag. Jennifer Lopez was dan ook van plan er een mooie dag van te maken, en wat is voor haar nu leuker dan een dagje spenderen met liefde Ben Affleck? De twee zijn sinds een tijdje onafscheidelijk en doen alles samen. Zo werden de twee afgelopen zaterdag ook al samen gespot met de kids in Universal’s ‘Simpsons’ park. Een dag later werden Jennifer en Ben gespot in de welbekende Hamptons, om samen 4 juli te vieren.

Op de foto’s zien we Jennifer Lopez en Ben Affleck arm in arm samen lopen in de Hamptons, onderweg om te gaan shoppen. De twee dragen matching (en comfy) outfits en lijken bij te komen van een leuk weekend. Jennifer draagt een beige oversized trui met een losse broek, terwijl Ben een simpele bruine kaki broek draagt en een beige sweater. Als dit niet ultieme matching outfits zijn, weten wij het ook niet meer.

Jennifer Lopez en Ben Affleck vertellen aan vrienden dat ze weer een stel zijn

Opbloeiende romance?

Dat de twee alweer een tijdje samen zijn, is geen geheim. Ondanks dat er nog niets definitief is bevestigd door de twee, lijken ze het steeds leuker met elkaar te hebben. Kortgeleden vertelde een insider aan People dat Jennifer Lopez graag een serieuze relatie zou willen hebben met ex Ben Affleck, maar tot we nog geen definitieve reactie hebben van de twee, wachten we met smart tot de twee het officieel maken. We keep you posted.

Kevin Winter/Getty Images

In beeld: de gouden jaren van Jennifer Lopez en Ben Affleck

Page Six

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.