Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Fashion 4 mei 2021
Leestijd: 2 minuten

Hailey Bieber en Kendall Jenner zijn fan van de zonnebril die we komende zomer overal gaan zien

Dat we komende lente en zomer teruggaan in de tijd, is inmiddels wel duidelijk. Kapsels uit de 70’s en broeken en tops uit de 90’s komen niet alleen terug, ook de rechthoekige zonnebril mag komende zomer gezien worden. En nu de eerste zonnestralen langzaam tevoorschijn komen, wil je er natuurlijk wel trendy bijlopen. Celebrities als Hailey Bieber en Kendall Jenner gingen je al voor met een trend die we overal gaan zien.

We vertellen je welke zonnebril je deze zomer moet hebben.

Rechthoekige zonnebril voor zomer 2021

Natuurlijk dragen we een zonnebril vooral om onze ogen te beschermen, toch is het ook een heus mode-statement. Waar we vorig jaar vooral kleine monturen zagen, zien we nu de rechthoekige zonnebril overal opduiken. De vorm van dé zonnebril van dit jaar is vierkant, langwerpig en smal met grote lezen. En ook dit is een geval van terug in de tijd: want in de 90’s droegen alle mode-iconen het montuur.

Nu worden celebrities en stijliconen als Kendall Jenner, Bella Hadid en Hailey Bieber al regelmatig met de zonnebril gespot. Ook grote merken als Miu Miu en Prada showden de rechthoekige zonnebril op de catwalk, in allerlei kleuren en maten. Zo zagen we bruine varianten met doorzichtige glazen, witte monturen en natuurlijk klassieke zwarte varianten met donkere glazen. Er is genoeg keuze voor iedere stijl of outfit. Kortom: dit is dé zonnebril voor aankomende lente en zomer.

Zonnebrillentrends

De rechthoekige variant is komende zomer alles wat je wilt hebben en maakt iedere outfit af. Of je nu een klassiek pak draagt met een mooie hak of een baggy jeans met sneakers en een t-shirt: deze bril maakt je outfit compleet. En eerlijk is eerlijk: als sterren als Hailey Bieber, Kendall Jenner en Bella Hadid fan zijn, dan willen wij het ook direct hebben.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.