Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 3 mei 2021
Leestijd: 2 minuten

Kendall Jenner prankt haar familie door te doen alsof ze verloofd is in nieuwe YouTube-video

Kendall Jenner is verloofd. Grapje. Het 25-jarige model haalde een prank uit met haar hele familie door te doen alsof ze verloofd is. Kendall Jenner heeft een relatie met NBA-speler Devin Booker en haalde de grap uit tijdens een spelletje Truth or Dare met zus Kourtney Kardashian.

De video werd afgelopen zaterdag gepost.

Kendall Jenner en Kourtney Kardashian: Truth or Dare?

Kendall Jenner date al enige tijd met NBA-speler Devin Booker. Tijdens een spelletje Truth or Dare met zus Kourtney Kardashian, voor een YouTube-video voor Poosh, deed Kendall alsof ze verloofd was. Kourtney daagde haar namelijk uit om in de groepschat van de familie te zeggen dat ze ten huwelijk was gevraagd door Devin Booker. “Mom’s going to be like, ‘What is happening?'” zei Kendall. “But it’s believable, so I will do it. Does anyone have a wedding ring?”

Kendall Jenner reageert op speculaties over zwangerschap na tweet van Kris Jenner

Nadat iemand een verlovingsring aan Kendall Jenner leende, maakte ze een foto van zichzelf met de ring en stuurde ze het bericht. Kylie Jenner kon het niet uitstaan en belde haar zus meteen nadat ze het bericht zag. “You’re lying,” zei ze. “Kendall, you’re lying.” Kourtney Kardashian gaf toen toe dat het een prank was en vroeg Kylie om mee te spelen. Die bleef sceptisch omdat de ring niet om Kendalls vinger paste.

kendall jenner prank
YouTube / Poosh

Reacties

Ook zussen Kim Kardashian en Khloé Kardashian belde direct op. Kendall Jenner en Kourtney Kardashian vertelden hen ook dat het een prank was. Khloé was niet erg enthousiast over de grap en zei, “That’s so stupid. Why would you do that to us?” Waarop Kendall reageerde, “I know, it was so fun.” Kourtney weet in ieder geval dat iedereen enthousiast is als Kendall zich gaat verloven met Devin Booker. “Well, at least we know you guys will be excited when the day comes.” De hele video bekijk je hieronder:

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.