Britta van Aggele
Britta van Aggele Lifestyle 1 apr 2024
Leestijd: 2 minuten

Daar zijn ze weer: dit zijn de leukste 1 april grappen van bedrijven

Het is vandaag 1 april en dat betekent tijd voor een grapje. Niet alleen bij ons en bij jou, maar ook bij veel bedrijven in Nederland. Op 1 april halen Nederlandse bedrijven namelijk alles uit de kast om een grapje uit te halen met hun klanten.

Wij zetten de grappigste grapjes van 2024 voor je op een rij.

1 april grappen

Ook dit jaar is het natuurlijk weer raak. Nederlandse bedrijven halen massaal 1 april grappen uit en het is aan ons om te ontdekken wie ons in de maling proberen te nemen. Zo was er al flinke ophef rond de 1 april grap van B&B Vol liefde, maar wij zetten nog een aantal 1 april grappen voor je op een rij!

1. HEMA

Iedereen kent hem wel, de rookworst van HEMA. Deze zijn bijna in elk filiaal van hun verkrijgbaar, maar dat leek HEMA niet meer genoeg te vinden. De warenhuisketen kondigt namelijk een rookworstdrive-through aan.

2. Ikea

Als koppel samen slapen is heerlijk, maar soms kan je elkaar door te draaien ook wakker houden. Daar lijkt Ikea wat op gevonden te hebben.

3. Zaanse Mayonaise en Gall en Gall

Tijd om een nieuwe cocktail te proberen? Dat is precies wat Gall en Gall en Zaanse Mayonaise denken, want zij komen met een nieuw drankje dat perfect is voor 1 april! Bekijk de grap hier.

Zo maak je van NSMBL een app op je telefoon (en mis je niets!)

4. Duinrell

Een verblijf waar je je kinderen kunt afgeven zodat jij als ouder je ding kunt doen en je kind lekker kan spelen? Dat concept heeft Duinrell in een nieuw jasje gestoken. Volgens hun moeten kinderen in Duinrell namelijk ongestoord kunnen spelen, zonder dat zij last hebben van hun ouders.

5. Diergaarde Blijdorp

Ook Diergaarde Blijdorp is dit jaar van de partij met een 1 april grap. Niet zomaar eentje, maar een grap met een serieuze boodschap. We houden namelijk allemaal van een lekkere roomspray, maar de nieuwe roomsprays die Diergaarde Blijdorp verkoopt vallen bij gebruikers niet echt in de smaak. Niet zomaar, maar om mensen bewust te laten worden over een aantal zaken. Bekijk de video hieronder!

Wijn drinken voor het goede doel: dit wijnhuis bouwt huizen in Zuid-Afrika

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.