Over NSMBL

NSMBL en·sem·ble [ãnsãmble] het; o -s (1) Verzameling. (2) Set van bij elkaar passende kleding. (3) Gezelschap, muziek-, toneel-

Stap in de wondere wereld van NSMBL: een creatief stukje online land waar wij heel graag onze gedachten met je delen.

Natuurlijk zijn er talloze online magazines door en voor vrouwen. Onze roeping is om alle dagelijkse inspiraties op gebied van mode, lifestyle en het leven te verzamelen op één plek.

Ons doel? “Piecing together the daily puzzle called life”. NSMBL gaat over het leven en alles wat erbij hoort. Mode, liefde, eten, emotie en kunst: als het inspireert en krachtig is, is het NSMBL waardig.

Dagelijks zullen wij je op meerdere momenten proberen te verrassen, verblijden en ontroeren met de leukste en meest inspirerende stukjes van over de hele wereld. Daarnaast zijn we altijd aanwezig bij de leukste modefeestjes, evenementen en shoots waardoor we je een kijkje kunnen geven in de gekke, maar altijd leuke mode-industrie.

NSMBL is er voor vrouwen die dagelijks geïnspireerd willen worden, maar geen zin hebben om zich telkens te moeten worstelen door de constante waterval van roze glitters.

Connect met ons op TikTok, YouTube, Facebook en Instagram.

De redactie

Wil je weten wie er allemaal aan NSMBL meewerken? Dat vind je in ons colofon. Je kunt ons bereiken via [email protected]. Wil je iets opsturen? Dat kan uiteraard ook. Vinden we leuk. Onze adresgegevens vind je hieronder.

NSMBL is een uitgave van

Mediahuis Nederland B.V.
Postadres: Postbus 376, 1000 EB Amsterdam
Bezoekadres: Basisweg 30, 1043 AP Amsterdam
Telefoon Sales: 088 824 0234
ING 66.78.39.518
KvK 34283848
btw NL 8185.08.760.B.01

Over de uitgever

NSMBL is onderdeel van Mediahuis Nederland. Mediahuis is één van de grootste Nederlandse mediabedrijven, met sterke merken als De Telegraaf, Metro, WANT, Culy, Manners, J/MOuders BEDROCK, Famme, VROUW en Autovisie, regionale dagbladen zoals het Noordhollands Dagblad en de Leeuwarder Courant en digitale merken zoals Dumpert.

Adverteren

Hier vind je alle info over adverteren op NSMBL.

Affiliate links

In sommige artikelen maken we gebruik van affiliate links. Het zijn links naar producten die we aanraden op het gebied van beauty, mode, lifestyle, etc.

Als er een affiliate link in een artikel staat, betekent dit dat je als lezer via deze link iets koopt op de betreffende website, NSMBL een percentage van het aankoopbedrag krijgt.