Bente De Bruin
Bente De Bruin Love & Life 18 mrt 2014
Leestijd: 3 minuten

10 manieren waarop mannen laten zien dat ze van je houden

Dat mannen anders zijn dan vrouwen is niets nieuws meer. Zeker omdat mannen – over het algemeen – wat minder van het praten zijn dan wij vrouwen, is het soms lastig ze te doorgronden. Misschien zeggen ze het niet altijd, maar er zijn wel andere manieren waarop mannen laten zien dat ze van je houden. Lees hieronder een paar kleine manieren waarop ze dat aan ons duidelijk maken.

1. For starters: zijn vrienden vinden je leuk. Dat is een heel goed teken. Zij zien hoe gelukkig je hem maakt en ze vinden jou zelf ook wel leuk gezelschap. Ook is dit vaak een teken dat hij (positieve) dingen over jou met de groep deelt (die hij misschien niet direct tegen jou zegt).

2. Lang en gepassioneerd zoenen. Als je de passie van zijn kant kunt voelen, is het duidelijk dat hij het meer dan gewoon leuk vindt om bij jou te zijn. Als de zoen ongemakkelijk is, is er met grote kans toch iets mis.

3. Jullie zijn graag en vaak dicht bij elkaar. Hoe vervelend is het als iemand die je niet leuk vindt in je comfort zone komt? Zo fijn is het om iemand die je wel leuk vindt dicht bij je te hebben.

4. Een lach na het zoenen zegt een hele hoop. Zie je dat hij lacht na een lange kus? Logischerwijs is dit een goed teken: hij is erg graag bij je.

5. Zelfs de gewone dingen doet hij graag met je. In plaats van standaard uit eten te gaan, vindt hij het ook meer dan prima om samen boodschappen te doen en samen te koken. Samen simpele, huishoudelijke dingen doen geeft aan dat jullie closer zijn dan enkel sekspartners of casual daters.

6. Hij houdt je hand graag vast (ook buiten de deur). Zijn jullie uit eten met vrienden of ergens anders in het openbaar en houdt hij dan je hand vast? Dit is een teken dat hij trots op je is en zich niet schaamt om te laten zien dat hij met jou is.

7. Hij belt je zomaar of stuurt je zonder ‘echte’ reden een berichtje. Niet alle mannen doen dit, omdat sommigen het ‘nut’ er niet van inzien, maar wij zien dat zeker wel! Stuurt hij zomaar een berichtje, laat dat zien dat hij ook als je niet bij hem bent, toch aan je moet denken.

8. Moet hij vaak om je lachen als jij iets geks of ongepland grappigs doet? Hoe vaker hij lacht en jou hilarisch vindt, hoe groter de mate van belangstelling en opwinding rondom jullie relatie is.

9. Als jullie met vrienden uit zijn, kijkt hij je vanaf de andere kant van de ruimte aan en lacht hij er lief bij. Hiermee wil hij duidelijk maken dat hij, ondanks dat hij wat verder bij je uit de buurt is en met iemand anders staat te kletsen, nog steeds zijn gedachten bij jou heeft zitten.

10. Spontaan raakt hij je even aan, op je schouder, je arm of rug als jullie samen buiten zijn. Hiermee geeft hij aan dat hij je graag aanraakt, ook als dit niet op een seksuele manier is.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.