Redactie
Redactie Love & Life 28 jul 2013
Leestijd: 3 minuten

7 dingen die mannen het meest aantrekkelijk vinden aan vrouwen

Mannen zijn eigenlijk hele simpele wezens en dan vooral op het gebied van vrouwen. Er zijn bepaalde dingen die mannen het meest aantrekkelijk vinden aan vrouwen (die bijna altijd gelden). We hebben ze hieronder voor je opgesomd, dus doe er je voordeel mee.

1. Een opgewekte vrouw

Er is niets dat een man meer afknapt dan een gedeprimeerde of gemene houding. Als je net dat beetje extra aandacht wil zorg dan dat je een flirterige lach en een vriendelijke, vrolijke uitstraling hebt. Met deze manier van doen laat je het hart van iedere man smelten.

2. Een goed uitziende en goedgeklede vrouw

Ja, mannen vallen inderdaad voor het uiterlijk van vrouwen. Maar maak je niet druk, niemand hoeft plastische chirurgie te ondergaan. Zorg dat je er verzorgd uitziet en een beetje parfum draagt. Je hoeft niet per se opvallende kleuren of de allerlaatste mode te dragen. Zorg dat je mooie kleding draagt waar je je lekker in voelt en zelfverzekerdheid uitstraalt.

3. Een flirterige vrouw

Voor een man is er niets leukers dan een vrouw die terug flirt. Mannen moeten nu eenmaal flirten om een vrouw te versieren maar maken helaas vaak mee dat vrouwen niet terug flirten. Als je dit wel doet vinden mannen dit absoluut fantastisch. Je plaatst je hiermee in een onwijs sterke vrouwelijke positie en laat een vrouwelijke vrouw nu precies datgene zijn waar mannen helemaal weg van zijn.

4. Laat een beetje huid zien

We zeggen hiermee niet dat je je ordinair moet kleden maar laat af en toe op subtiele wijze een beetje huid zien. Een top die precies op de broekrand stopt, of een aansluitende blouse waarbij je net genoeg hals ziet. Als mannen af en toe de kans krijgen om per ongeluk iets te zien te krijgen maak je ze helemaal gek. Houd het echter wel subtiel, te veel huid werkt vaak averechts.

5. Een verleidelijke stem

Een harde schelle stem is iets waar mannen niet op zitten te wachten. Je hoeft je stem niet te veranderen, het gaat erom dat je hem op de juiste manier gebruikt. Een lage en zachte stem vinden mannen duidelijk aantrekkelijker. Gelukkig is dit niet heel moeilijk, het vereist alleen wat oefening.

6. Een dame in nood

Dit klinkt misschien wat dramatisch, maar jullie snappen het idee. Een vrouw die wat hulp nodig heeft is de ultieme droom van mannen omdat het hen de perfecte kans geeft om zich als een echte man op te stellen tegenover de vrouw. Wanneer je een man om hulp vraagt en daarna met een flirterig lachje bedankt is de kans groot dat hij er alles aan zal doen om jouw nummer te bemachtigen.

7. Een vrouw die de blik van een man erkent

Dit is de eerste stap in verleiding en waarschijnlijk ook de belangrijkste. Natuurlijk zijn er mannen met genoeg lef om meteen op je af te stappen. Helaas is dit lang niet bij iedereen het geval dus moet je ervoor zorgen dat mannen durven toe te happen. Laat ze subtiel merken dat je ziet dat ze kijken en dat je het leuk vindt.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.