Britta van Aggele
Britta van Aggele Celebrity 11 apr 2023
Leestijd: 2 minuten

OMG! De 19-jarige Millie Bobby Brown is verloofd met haar vriend Jake Bongiovi

We kennen Millie Bobby Brown natuurlijk allemaal als de actrice van Stranger Things. En hoewel we al wisten dat Millie Bobby Brown niet het leven van een gemiddelde 19-jarige leidt is dat nu wel helemaal duidelijk. De 19-jarige actrice onthult op Instagram namelijk dat ze verloofd is met haar 20-jarige vriend Jake Bongiovi.

O-M-G!!

Millie Bobby Brown

Millie Bobby Brown maakte in 2013 al haar acteer-debuut, waar werd pas echt bekend door haar rol als Eleven in de Netflix-serie Stranger Things. Door deze rol lijkt de actrice snel opgegroeid te zijn. Ze kreeg door haar personage namelijk een behoorlijke fan-base, maar die hadden niet altijd alleen maar positieve dingen te melden.

Hier moet je als actrice wel goed tegen kunnen, maar dit lijkt Millie Bobby Brown te lukken. En naast haar carrière gaat het in haar persoonlijke leven ook ontzettend goed. Ze heeft namelijk al meerdere jaren een relatie met haar vriend Jake Bongiovi en het stel heeft nu op Instagram laten weten dat ze verloofd zijn.

Zó oud zijn de castleden van Stranger Things in het echte leven

Verloofd

De 19-jarige Millie ging eerder vandaag naar Instagram om het gelukkige nieuws met haar volgers te delen. Op de foto die de Stranger Things-actrice deelt is ze samen met haar vriend te zien terwijl ze elkaar stevig vasthouden. En ons viel direct wat op: namelijk die immens grote diamanten ring om haar ringvinger. Bij de foto schrijft de actrice: “I’ve loved you three summers now, honey, I want ’em all 🤍”

Ook Jake deelt een foto van het moment met de tekst: “Forever 🤍” Natuurlijk gaan celebrities en fans direct helemaal los door dit geweldige nieuws. Zo schrijven fans: “SORRY HOLD ON WHAT THE FUCK”, “Congrats to you both! 🫶💞” en “Congratulations angel🤍🫶🏼”

Fans lijken geschokkeerd te zijn door dit nieuws, maar zijn ook heel blij voor het koppel. Wat vind jij er van dat Millie Bobby Brown verloofd is?

WHUUUT: Dit castlid van Stranger Things verdient het meest per aflevering

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.