Anne Smits
Anne Smits Celebrity 11 apr 2023
Leestijd: 2 minuten

Het is weer zover: Kylie Jenner ligt onder vuur door ‘te sexy’ paasfoto’s

De Jenners en Kardashians zijn niet vies van een sexy outfit. Niemand kijkt dan ook raar op als één van de zussen een gewaagde foto deelt op the gram. Tot nu, want de volgers van Kylie Jenner zijn niet zo blij met haar sexy paasjurk en ongepaste foto’s.

Het is weer zover…

Kylie Jenner ontvangt kritiek op té sexy paasfoto

Pasen gaat natuurlijk gepaard met vrije dagen, tijd met familie en lekker eten. Natuurlijk staat niet iedereen stil bij de betekenis van Pasen, maar dit lentefeest hoort tot een van de christelijke feesten. En daar helpen de volgers van Kylie Jenner haar even aan herinneren.

Kylie Jenner seksualiseert Pasen, volgens volgers

Zondag deelde Kylie Jenner een foto op Instagram met de caption ‘happy easter’ waarop ze een lichtgroene vintage jurk van Jean Paul Gaultier draagt. Om de foto een touch of Easter te geven, draagt Kylie een mandje met paaseieren en zonnebloemen.

Instagram @Kyliejenner
Instagram @Kyliejenner Instagram @Kyliejenner

Volgers zijn boos

Het is natuurlijk geen verrassing dat sommige volgers van Kylie niet te spreken zijn over haar foto’s. Zo reageren ze onder andere: “Really? You can’t skip one day? It’s Easter. How about just a cute family pic. 🙄”, “Easter isn’t about you or am Easter bunny, sad to not acknowledge the real reason for Easter”, “Easter isn’t about you”.

Kylie Jenner en Timothée Chalamet

De reacties onder haar foto gaat niet alleen over de ongepastheid van de foto’s tijdens Pasen. Zo vragen haar volgers zich ook af hoe het zit met de geruchten dat Kylie Jenner en acteur Timothée Chalamet aan het daten zijn. Zo reageren haar volgers: “Stealing my man Timmy Kylie???? Not cool”, “bro u dating timmy or nah just asking for a friend”, “Timothee is mine”. Of de twee daadwerkelijk aan het daten zijn, is vooralsnog niet bevestigd. Mochten Kylie en Timothée zich toevoegen aan de nieuwe stellen van 2023, dan is NSMBL natuurlijk de eerste plek waar je hoort.

Wacht, wat? Kim Kardashian krijgt een rol in deze populaire serie

 

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.