Beau Goldewijk
Beau Goldewijk Beauty 22 feb 2024
Leestijd: 2 minuten

Stijl je haar zorgeloos met deze heat protection sprays!

Stylingtools als stijltangen en föhns kunnen je haar prachtig maken, maar helaas is dit niet zonder gevaar voor je haar. Zonder de juiste bescherming kan regelmatige hitteblootstelling je haren flink beschadigen. Gelukkig zijn er heat protection sprays die je haar beschermen en ook voor een mooie glans zorgen.

Ontdek hoe je jouw haar kunt beschermen, terwijl je toch geniet van je favoriete stylingtools.

Wat is heat protection spray?

Een haarproduct dat speciaal is ontworpen om het haar te beschermen tegen de schadelijke gevolgen van bijvoorbeeld föhns, stijltangen en krultangen, is van essentieel belang. Het creëert een beschermende laag rondom je haar om te voorkomen dat de hitte schade veroorzaakt, zoals uitdroging of gespleten punten. Deze producten helpen ook de natuurlijke vochtbalans van het haar te behouden en hebben voordelen zoals het toevoegen van glans en het verminderen van pluis.

Balmain heat protection spray

De Balmain heat protection spray is een goede heat protector die een beschermend laagje op je haar aanbrengt. Deze spray is perfect voor meiden die last hebben van pluizig haar, deze spray vermindert dit namelijk.

L’Oréal Paris Elnett Heat Protect Spray

Deze L’Oréal Paris Elnett Heat Protect Spray beschermt niet alleen goed, hij ruikt ook nog is heerlijk. Beschermt tegen temperaturen tot 230 graden. Op zoek naar een prima budgetproof hitte bescherming, dan is deze top.

Lee Stafford Original Heat Protection Shine Mist

Een andere budgetproof heat protector is de Lee Stafford Original Heat Protection Shine Mist. Deze hitte beschermende spray bestaat uit groene thee-extract, wat beschermd tegen hitte en uv-straling. Wij zijn niet de enige die fan zijn van dit product, het heeft namelijk al meerdere prijzen gewonnen.

Moroccanoil Perfect Defense

De Moroccanoil Perfect Defense is niet alleen top voor de bescherming van je haar, maar is ook nog is erg voedend door de arganolie die er in verwerkt zit. Hoewel het product redelijk duur is, is het de prijs zeker waard.

OUAI Heat Protection Spray

Deze OUAI Heat Protection Spray biedt alles wat je nodig hebt in een heat protection spray. De spray beschermt je haar tegen stylingtools, de zon en brengt je haar in model. Beschermt ook tot een temperatuur tot 230 graden.

Nat haar borstelen: is het echt zó slecht voor je lokken?

Haarparfum is het geheime ingrediënt voor een blijvende signature scent: dit zijn onze favorieten

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.