Suze van As
Suze van As Love & Life 10 mrt 2018
Leestijd: 2 minuten

Met deze 7 video’s word je thuis kosteloos fit

Jezelf na werk naar de sportschool slepen, in de regen hardlopen; fit worden is niet altijd even leuk. Gelukkig kun je ook gewoon lekker thuis uit je dak gaan, op muziek.

De keuze tussen openbaar in de sportschool zo rood als een tomaat op de hardloopband rennen, of lekker thuis op een muziekje dansen is voor ons best makkelijk gemaakt. Natuurlijk kun je ook naar de sportschool gaan en lessen krijgen in bijvoorbeeld Zumba, maar dankzij het prachtige bestaan van het internet, hoeven we hier de deur niet voor uit. Dit zijn zeven instructievideo’s waarmee jij zelf kunt cardio-dansen. Prima plan, toch?

1. Een stap voor stap, cardio-dansroutine

Hiermee leer je een volledig dansje, en verbrand je ook nog eens calorieën. Je hoeft de instructrice alleen maar na te doen, en ze geeft ook nog eens handige tips.

2. Een energieke, snelle routine

Ze maken er een beetje een grapje van, maar het is heerlijk om naar te kijken en om je agressie in kwijt te kunnen. Ook laat de linkerdanseres de versimpelde versie zien, als je het niet helemaal kunt volgen.

3. De 4-move dansroutine

Binnen vier moves heb je alles onder de knie en dans je zo bijna 3 minuten intensief door. Het beste? Dat je letterlijk je hele lichaam beweegt met deze dans en je er heelijk sassy door gaat voelen.

4. Zumba maar dan op zijn Bollywoods

Je moet hier wel een heel klein beetje flexibel voor zijn, maar het is een hartstikke leuke dans die ze hier doen. De muziek is catchy en de danspasjes zijn heel goed te volgen. Na twee keer heb je door wat je moet doen.

5. Justin Biebers ‘Sorry’ dansje

Altijd al als een prof willen kunnen dansen op het lekkere nummertje van Biebs? Kies dan deze fitness dansvideo en leer.

6. Hiphop voor beginners

Dit is een combinatie van hiphop en Zumba, waardoor het een echte killer workout wordt. Hier kun je lekker op los gaan in je slaapkamer.

7. Springend en squattend dansen

Deze routine is prima voor elke fitgirl. Het is niet alleen een cardio-training, maar ook nog een beetje krachttraining voor je billen met al het squatten.

Refinery 29

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.