Redactie
Redactie Lifestyle 6 jun 2022
Leestijd: 3 minuten

8 struggles die je vast wel herkent als je een nieuwe relatie hebt

Laat je je make-up thuis of ga je je voor zijn neus klaarmaken? Houd je überhaupt je make-up op als je naar bed gaat of ben je een braaf meisje en was je je gezicht grondig schoon? Er zijn zóveel dingen om over na te denken als je de eerste paar keren bij je nieuwe liefde gaat slapen.

1. Moet ik m’n tandenborstel meenemen?

En mijn make-updoekjes, reinigingsmelk, face wash, make-up én schoon ondergoed? Wanneer je vriend of vriendin je uitnodigt om bij hem of haar thuis te eten en een film te kijken, weet je dat er een grote kans is (lees: 99,9%)dat je niet thuis zult slapen. Maar jullie liefde is nog zo nieuw, dat het geen sure thing is dat je daar slaapt. Ben je té enthousiast als je een tas vol spullen meeneemt? Zal dat je partner afschrikken? Aan de andere kant is het toch wel een must om je tanden te kunnen poetsen. Dilemma, dilemma…

2. Je krijgt nooit genoeg slaap. Nooit

In je vrijgezelle bestaan kon je overal in bed liggen: links, rechts, diagonaal of natuurlijk onze favoriet de starfish. Helaas moet je nu rekening houden met je partner. En dat merk je: bij elke beweging ben je bang dat je je lief wakker maakt. Naar de wc gaan lijkt dan ook out of the question, dus probeer je het zolang mogelijk op te houden. Wanneer de wekker om zeven uur eindelijk gaat, vraag je je af of je überhaupt wel hebt geslapen.

3. Je bent liever bij jou thuis dan bij je lief

Goh, is het toeval dat jullie altijd bij jou thuis afspreken? Nou, niet echt. Je voelt je nog niet helemaal thuis in de woning van je partner, dus je hebt het liefst dat jullie altijd bij jou thuis afspreken. Je hebt er je eigen spullen, voelt je thuis en het meest belangrijke: jij kunt zelf de temperatuur bepalen. Waarom is het huis van elke kerel zo verschrikkelijk koud? Je slaapt veel liever in een warme knusse kamer dan in een soort iglo. Wanneer hebben ze dit een keer door?

4. TV aan of uit?

Sommige mensen raken relaxed en slaperig van het geluid van de televisie en vallen hier dan ook het liefst mee in slaap; anderen willen complete stilte. Er is geen grijs gebied en absoluut geen ruimte om een compromis te sluiten. Je hoopt alleen maar dat jij niet degene zult zijn die in moet leveren.

5. Houd je je make-up op in bed?

We weten allemaal hoe slecht het is om met make-up naar bed te gaan. Bij een nieuwe relatie is er altijd het dilemma: to wash or not to wash? Natuurlijk moet je lief van je houden zoals je bent, maar een beetje make-up kan je net die kleine confidence boost geven.

6. Je moet heel vroeg de deur uit

Zelfs al heb je schone kleren en make-up mee (zie punt 1), je maakt je liever nog niet klaar voor je nieuwe lover. I did not wake up like this, sterker nog: het duurt minstens een half uur voordat jij je everyday look hebt gecreëerd. Maar dat hoeft hij niet te weten. Dus sta je extra vroeg op – ach, je hebt toch al bijna niet geslapen – en haast je naar huis. Hier maak je je snel klaar voor de dag en ga je snel door naar je werk of college.

7. Je komt bijna elke keer te laat op werk

De wekker gaat. Je draait je om, ziet je lover liggen en krijgt meteen vlinders in je buik. Natuurlijk snooze je nog minstens drie keer om te genieten van de heerlijke morning cuddles van je lief. Ach, die paar minuutjes te laat zijn het meer dan waard.

8. Je mist je alone time

Hoewel je helemaal gek bent op je nieuwe liefde, mis je het toch wel om lekker alleen in bed te liggen. Tijdens je vrijgezelle bestaan kon je heerlijk een avondje nietsen in je badjas met de gekste maskers op, maar dat uitzicht wil je je lief nog eventjes besparen.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.