Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Celebrity 28 mrt 2023
Leestijd: 2 minuten

Ondernemen als 9-jarige: North West komt naar verluidt met een skincare- en speelgoedlijn

Op dit moment is Kylie Jenner de jongste miljardair van de KarJenner-clan, maar ze heeft er binnenkort concurrentie bij. Het lijkt er namelijk op dat North West met een eigen onderneming komt – en dat op slechts 9-jarige leeftijd.

Van TikTok naar boardmeetings. De wonderen zijn de Kardahsian-wereld nog niet uit.

North West komt naar verluidt met een skincare- en speelgoedlijn

De getalenteerde North West treedt in de voetsporen van haar familie als het gaat om ondernemerschap. De negenjarige begint naar verluidt aan haar carrière en lanceert speelgoed- en skincarelijnen. Ja, dat lees je goed.

Volgens The U.S. Sun heeft Kim Kardashian eerder deze maand vier nieuwe handelsmerken aangevraagd op naam van haar oudste dochter. Volgens het blad is een van de aangevraagde handelsmerken voor “niet-medicamenteuze huidpreparaten, vochtinbrengende huidproducten, huidlotions, huidcrèmes en huidreinigers”. Daarnaast lijkt North zich ook bezig te houden met beauty, want een ander handelsmerk gaat over de volgende categorieën: ‘skin serums, facial oils, body oils, bath and shower gels, bubble bath, body powders, cosmetics, fragrances and hair care preparations‘.

Het andere handelsmerk ligt iets dichterbij haar huidige interesses, namelijk speelgoed. Kim vroeg een trademark aan voor speelgoedfiguren, poppenaccessoires, poppen, tekenspeelgoed, kinderspeelgoed, mechanisch actiespeelgoed, speelsets voor actiefiguren, zacht beeldhouwwerk en badspeelgoed. Dat is nogal wat.

North West op TikTok

Op TikTok timmert de negenjarige North lekker aan de weg. Ze plaatst video’s met haar moeder, maar is nu ook in haar eentje de beauty-kant opgegaan. We zien haar lekker freubelen met make-up en vooral ook met haar haren. Zal dit een voorproefje voor haar skincare-merk zijn?

@kimandnorth

♬ original sound – Kim and North

North en Chicago die elkaars edges doen: is dit niet het schattigste ooit? En in een familie vol skincare, beauty en mode ondernemingen, kan het bijna niet anders dat North haar moeder en tantes achternagaat. Maar stiekem hadden wij deze stap pas iets later verwacht.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.