Emma Toussain
Emma Toussain Celebrity 19 feb 2023
Leestijd: 1 minuut

North West blijkt bizar goed te kunnen tekenen, haar kunstwerk gaat nu viral

Die dochter van Kim Kardashian en Kanye West, ja dat wordt er eentje. Wat? Geen idee, maar met zo’n familie kijken we er niet raar van op als zij later ook muzikant, kunstenaar of ondernemer wordt. Volgens moeder Kim kan ze goed rappen, maar haar echte talent is tekenen. Ze heeft een tekening gemaakt van Ice Spice, die gaat nu viral omdat mensen geshockt over het talent van de 9-jarige North.

North West blijkt bizar goed te kunnen tekenen, haar kunstwerk gaat nu viral

North deelde onlangs een video van haar tekenproces op TikTok en het viel meteen op. Wat knap! Ook Ice Spice, de muse van North, heeft gereageerd op haar video. “That was so cute. Shoutout to Northie. I love her.”

@kimandnorth

Ice spice dupe

♬ Boy’s a liar Pt. 2 – PinkPantheress & Ice Spice

Eerder deelde Kim ook al een schilderij van North, afkomstig uit 2021. Was ze nog twee jaar jonger, 7 dus. Lil’ Bob Ross in the making.

Instagram Kim Kardashian

De TikToks van North gaan sowieso viral omdat we op die manier een inkijkje krijgen in het leven van een Kardashian-kid. North houdt ervan om alles te delen, haar-tutorials, dansvideo’s én dus tekenvideo’s. De comments onder de video zijn uitgeschakeld, op zich handig omdat het om een 9-jarig kind gaat. Dat doet moeder Kim dus wel goed, ze kan video’s posten maar niet praten met haar volgers. Toch vinden fans dat wel jammer. Ook vader Kanye is het niet altijd eens met de video’s van zijn dochter.

North West schrijft het liefste briefje naar moeder Kim Kardashian

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.