Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Celebrity 28 mrt 2023
Leestijd: 2 minuten

Olivia Wilde voelt zich verraden door vriendin Emily Ratajkowski na de awkard zoen met Harry Styles

We hebben dit weekend allemaal kunnen meekijken hoe awkward de zoensessie van Harry Styles en Emily Ratajkowski was. De meesten van ons konden er wel om lachen, maar er is één iemand in het specifiek die er minder blij mee was. Volgens bronnen voelt Harry’s ex, Olivia Wilde, zich enorm verraden door vriendin Emily Ratajkowski.

Trouble in paradise. 

De ongemakkelijke zoensessie van Harry Styles en Emily Ratajkowski

Heel social media stond er vol mee het afgelopen weekend: Harry Styles (29) en Emily Ratajkowski (31) hadden het héél leuk samen. Harry Styles was afgelopen weekend in Tokio voor zijn wereldtournee Love on Tour. Wat Emily precies in Tokio deed, is onduidelijk, maar de twee wisten elkaar toch te vinden. Op de video’s is te zien dat het stel met elkaar danst en het zó gezellig heeft dat ze dat ze de avond afsluiten met een uitgebreide zoensessie.

@jayneeeeeeeeeeeee

Harry styles and emily emily ratajkowski kissing

♬ original sound – Jayne

Na een aantal korte relaties met onder andere Taylor Swift, Nicole Scherzinger en Kendall Jenner leek Harry eindelijk zijn échte liefde te hebben gevonden bij actrice en regisseur Olivia Wilde. Eind vorig jaar maakten Harry en Olivia bekend toch een punt te zetten achter hun relatie van twee jaar.

Olivia Wilde voelt zich verraden

Het is na de break-up niet gek dat Olivia zich naar voelt door deze zoen. Dat Harry verder gaat met zijn leven is logisch, maar als dat met een vriendin is, dan is dat extra pijnlijk. Olivia voelt zich verraden door Emily en volgens bronnen smeekt Emily nu voor haar vergiffenis.  “This is a betrayal, Emily is begging her for forgiveness” vertelt de bron aan Page Six.

Zo waren Olivia en Emily deze zomer nog samen naar het concert van Harry. How the tables have turned…

@samanthasiegel

her and oliviia must have beef now😮 #foryoupage #foryou #fyp #harrystyles #loveontourparis #loveontour #loveontour2022 #paris #emilyratajkowski #oliviawilde

♬ As It Was – Harry Styles

De grappige reacties op de ongemakkelijke zoen

Er zijn video’s vanuit meerdere hoeken en we moeten toegeven: het tafereel tussen Emily en Harry ziet er nogal awkward uit. Zoals verwacht zit TikTok erbovenop en komen de grappigste reacties online.

@jadenina17

What’s even happening? #fypシ #foryoupage #harrystyles #emilyratajkowski #imnotokaylol

♬ original sound – Rickey Rick

 

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.