Daniëlle Pince van der Aa
Daniëlle Pince van der Aa Fashion 17 jun 2021
Leestijd: 2 minuten

De haarclips uit de 90’s komen weer helemaal terug deze zomer en zo draag jij ze

Verschillende modetrends uit voorafgaande jaren komen niet voor niets terug: iedereen uit de 70’s, 80’s, 90’s en 00’s kan beamen dat het de meest stijlvolle decennium waren op het gebied van beauty en mode. We zijn dan ook zeker blij wanneer er weer een iconische en stijlvolle modetrend terugkomt. Deze zomer gaan we bijvoorbeeld een hele simpele maar leuke modetrend terugzien: de twee haarclips.

We vertellen je hoe je de twee speldjes het beste kunt dragen.

Haarclips uit de 90’s voor de zomer

Van diamanten op de hoektanden tot 90’s haarstijlen: veel mode- en beautytrends uit de jaren negentig zijn weer terug van weggeweest. En deze zomer kunnen we nog een nostalgische modetrend aan het lijstje toevoegen, want de twee haarclips uit de 90’s gaan we veel zien.

De modetrend is ontzettend veelzijdig, en daar houden we natuurlijk van. Niet alleen houden de twee haarclips je haar uit het gezicht (hallo, voorhoofd), het staat ook nog eens ontzettend leuk. Hoog tijd dus om eens onze favoriete looks met de twee haarclips uit de 90’s op een rij te zetten. Welke is jouw favoriet?

1. Haarclips met parels

Geef je look een French twist met deze prachtige (en opvallende) speld met parels. @iamkareno rockt de haarclips met een pastelkleurige make-uplook en blazer.

2. Metalen speldjes

Vroeger hadden we allemaal miljoenen van deze handige metalen speldjes overal rondslingeren. Deze haarclips staan ook ontzettend leuk wanneer je er twee van draagt, zoals hoe ze in de 90’s deden.

3. Kristallen haarclips

Opvallend, maar niet te overdreven: de kristallen haarspeldjes zijn de perfecte haaraccessoires voor een avondje uit of een verjaardag.

4. Statement speld

Statement accessoires zijn on trend dit jaar, ook op het gebied van haaraccessoires. Deze statement speld is alles wat we willen dragen aankomende zomer.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.