Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 17 jun 2021
Leestijd: 2 minuten

Scott Disick koopt nóg een peperduur cadeau voor de verjaardag van Amelia Hamlin

Amelia Hamlin is geen tiener meer, afgelopen weekend werd het model twintig jaar en dat was reden voor een feestje De dochter van Lisa Rinna en Harry Hamlin vierde de mijlpaal met haar naasten, inclusief haar vriend Scott Disick. Die gaf haar toen al een peperduur cadeau, namelijk een ketting vol diamanten, waar Amelia emotioneel van werd. Nu pakt Scott nóg verder uit met een cadeau dat ruim €50.000 kost.

Hij lijkt ver te gaan voor zijn nieuwe lief.

Scott Disick koopt cadeau voor Amelia Hamlin

Hoewel Amelia op zondag pas twintig werd, vierde ze haar verjaardag zaterdag al met een avond uit in Miami Beach op zaterdag. Een ooggetuige vertelt aan E! News dat Amelia en Scott eerst uiteten gingen bij het restaurant van David Grutman en David Einhorn: Papi Steak in South Beach. En natuurlijk werd ze overladen met cadeaus tijdens haar avond uit, zo zagen we op haar Instagram Stories dat ze een prachtige ketting met diamanten van Scott Disick kreeg.

Amelia Hamlin viert 20e verjaardag en krijgt dít peperdure cadeau van Scott Disick

Nu, een aantal dagen na haar verjaardag, lijkt het feestje nog niet over te zijn. Scott verrast haar namelijk met een gesigneerde print van Helmut Newton die ruim €50.000 kost. Op de foto, genaamd “Sadle II”, zien we een model in panty en een blazer terwijl ze op een zadel zit die bovenop een stoel ligt. De foto stond eerder in Vogue Hommes Paris in 1976 en wordt gezien als een van de meest provocerende prints van Helmut Newton.

Scott Disick en Amelia Hamlin bevestigen hun relatie met deze intieme foto’s

Helmut Newton-print

Volgens E! News heeft Scott de print gekocht tijdens zijn trip naar Miami met Amelia Hamlin. Hij zou het stuk in de ArtLife Gallery in Miami hebben gekocht en betaald hebben in crypto. De founder van de galerie, Avery Andon, vertelt dat Scott Disick deze specifieke print voor Amelia heeft uitgezocht. “Helmut Newton was the original bad boy rock star photographer of his day, so that energy really resonated with Scott. The specific work he selected is one of the most iconic and sought after,” vertelt hij.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.