Julia Schaap
Julia Schaap Entertainment 1 jan 2024
Leestijd: 2 minuten

‘Anyone But You’ is nu al de film van 2024, als we TikTok mogen geloven

De film Anyone But You is sinds kort te zien in de bioscoop. In Amerika is de film al even uit en de reacties zijn veelbelovend. Met hoofdrolspelers als Sydney Sweeney en Glen Powell zijn de verwachtingen natuurlijk ook wel heel erg hoog.

Deze film wil je zien.

Over Anyone But You

De komedie gaat over Bea (Sydney Sweeney) en Ben (Glen Powell) die het perfecte stel lijken. Toch koelt de aantrekkingskracht af tot het vriespunt als als er tijdens hun eerste date iets gebeurt. Tot ze elkaar op een onverwachts moment weer zien op een bruiloft in Australië. Waar de liefde misschien wel weer gaat opbloeien. Mocht je nieuwsgierig zijn, bekijk dan de trailer hier:

Positieve reacties

TikTok staat vol met korte fragmenten uit de film. Gotta love social media.“This movie did not dissapoint. Their chemistry was everything.” schrijft een kijker op TikTok. Fans zijn in ieder geval laaiend enthousiast over de rom com.

@lovetoentertain_

#anyonebutyou #anyonebutyoumovie #sydneysweeney #sydneysweeneyedits #sydneysweeneyglenpowell #glenpowellsydneysweeney #glenpowelledit #romcom #romcombooks #romcommovie #enemiestolovers #enemiestoloverstrope #fyp #foryoupage #foryou #xyzbca #trending #viraltiktok #blowthisuptiktok #ceilingslizzymcalpine #lizzymacalpine

♬ ceilings – Sped Up Version – Lizzy McAlpine

@maddymuir13

sydney sweeney stan 👏🏼👏🏼#anyonebutyou #sydneysweeney #movie #romcom #anyonebutyoumovie

♬ The Spins – Mac Miller & Empire of the Sun

 

De castleden

Hoewel velen van ons Sydney Sweeney kennen als actrice uit de serie Euphoria, is Glen Powell iets minder bekend. Hij heeft een rol gehad in Top Gun: Maverick en Stuck in Love. Nu de knappe acteur een hoofdrol heeft in Anyone But You kunnen we niet meer om hem heen, maar daar hebben wij geen moeite mee. De cast bestaat verder uit onder andere: Alexandra Shipp, Nat Bunchanan, Josh Bonello en Hadley Robinson. De perfecte combinatie voor een romantische komedie.

Release datum

Bij Pathé is de film vanaf donderdag 4 januari te bekijken. Bij Cineworld is Anyone But You wel al uit, perfect als je niet meer kan wachten. Wat logisch is, want wij zijn fan van deze geweldige cast en de romantische verhaallijn. Mocht wat meer inspiratie op willen doen op het gebied van films, ben je hier aan het juiste adres. In dit artikel staan een aantal toppers.

Een filmjaar om naar uit te kijken: deze langverwachte releases nemen de bioscopen over in 2024

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.