Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 31 mei 2021
Leestijd: 2 minuten

Addison Rae geeft inkijkje in de relatie van Kourtney Kardashian en Travis Barker

Dat Addison Rae en Kourtney Kardashian in no-time BFF zijn geworden, is geen geheim. De twee brengen enorm veel tijd met elkaar door en Addison was zelfs te zien in het nieuwe seizoen van Keeping Up With The Kardashians. Nu geeft de BFF van Kourtney een inkijkje in de relatie van Kourtney en Travis en vertelt ze ook hoe Kourt haar heeft geholpen met haar beroemdheid.

In een nieuw interview doet Addison een boekje open.

Addison Rae en Kourtney Kardashian

De vriendschap tussen Kourtney Kardashian en Addison Rae kwam voor velen uit de lucht vallen, inclusief Kourtney’s familie. Fans vroegen zich al langer af hoe Kourtney en Addison elkaar kenden en waar ze het over hebben tijdens hun gesprekken. Dat komt vooral door het leeftijdverschil van 22 jaar (Kourtney is 42 en Addison is 20.) In KUWTK wilden ook Kim en Khloé Kardashian antwoorden van hun zus over de vriendschap.

Kourtney Kardashian moet zich verantwoorden voor haar vriendschap met Addison Rae

Nu vertelt Addison over de band die ze heeft met Kourtney. “Kourtney has become a good friend,” vertelt ze aan Rollacoaster magazine (via MailOnline.) “She’s included me in so much and has given me great support in navigating through some of the new experiences I’m having.” Ze geeft ook een inkijkje in de relatie van Kourtney Kardashian en Travis Barker. “I’m obsessed. I’m obsessed. I love Kourtney and I love Travis, they’re both amazing people and I wish them the best, they’re so cute.”

Kourtney Kardashian en Travis Barker

Kourtney en Travis maakten hun relatie officieel in januari, maar waren al langer onderwerp van vele geruchten over een relatie. Kourtney vertelde eerder dat Travis en zij al langer buren en vrienden waren, ook omdat hun kinderen met elkaar omgaan. Inmiddels posten ze intieme foto’s met elkaar op Instagram en als we Addison moeten geloven, zijn ze erg blij met elkaar. De volgende keer willen wij ook een invite.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.