Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Entertainment 31 mei 2021
Leestijd: 2 minuten

Gossip Girl-reboot: dit is de eerste trailer én releasedatum van de serie

Spotted: de trailer van de gloednieuwe Gossip Girl-reboot. Al langer wisten we dat de reboot eraan zat te komen, maar nu kunnen we ook meer vertellen over de details van de nieuwe serie. En hoewel velen twijfelen of de reboot het niveau van de ‘echte’ serie kan halen, kunnen wij inmiddels zeggen dat we excited zijn voor de nieuwe versie van Gossip Girl.

De teaser trailer van de serie verscheen afgelopen weekend.

Gossip Girl-reboot

We zijn al vanaf dag één compleet obsessed met Gossip Girl. En hoewel Serena van der Woodsen en Blair Waldorf altijd een speciale plek in onze harten zullen hebben door hun bizarre outfits en alle drama rondom hun vriendschap, kunnen we ook niet wachten op de reboot. Hoewel de OG’s van de Upper East Side niet in de serie te zien zijn, zoeken wij alvast naar onze haarbanden en bestellen we een martini.

Ruim acht jaar na de originele Gossip Girl serie, wordt het verhaal weer opgepakt. De nieuwe serie is een vervolg op het originele verhaal en maakt een flinke sprong in de tijd. Een nieuwe generatie private school tieners wordt voorgesteld aan de oude garde. Om de reboot een modern tintje te geven, laat HBO Max de verandering van de stad en de invloed van social media zien. Wij kunnen niet wachten.

Trailer

In november vorig jaar werd al bekend dat de nieuwe cast veel diverser zal zijn. Verschillende culturele achtergronden worden prominenter naar voren gebracht. Afgelopen weekend zet HBO Max een teaser trailer van de Gossip Girl-reboot online en eerlijk is eerlijk: wij zijn direct obsessed. Op 28 mei verscheen de trailer op YouTube en horen we Kristen Bell als de iconische Gossip Girl-stem.

In de trailer zien we dat Gossip Girl een flinke make-over heeft gekregen en dat het een compleet eigentijdse serie is geworden. En dat is nog niet alles, want we hebben ook een releasedatum voor de echte fans. Op 8 juli verschijnt de serie op HBO Max, markeer die datum maar in je agenda. XOXO.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.