Daniëlle Pince van der Aa
Daniëlle Pince van der Aa Fashion 31 mei 2021
Leestijd: 3 minuten

Dit waren de meest iconische modemomenten uit de Friends-reünie

Vrijdagavond was het dan eindelijk zover: de speciale Friends-reünie werd om half negen uitgezonden op SBS6 en we zaten allemaal voor de buis. We mochten optimaal genieten van nostalgische scènes, interviews en natuurlijk een lading aan iconische outfits, gerecreëerd door onze favoriete celebrities.

Van Ross’ Sputnik tot de trouwjurk van Rachel: dit waren de meest iconische outfits die we voorbij zagen komen tijdens de Friends-reünie.

Friends-reünie

Één ding is een feit: de Friends-reünie, waar we even op hadden moeten wachten, was precies zoals het had moeten zijn. Zo herbeleefden de sterren Jennifer Aniston, David Schwimmer, Matt LeBlanc, Lisa Kudrow, Courteney Cox en Matthew Perry hun meest iconische scènes uit Friends en haalden ze dierbare herinneringen op.

Ook hoorden we eindelijk hoe het nu écht zat tussen Jennifer Aniston en David Schwimmer, en hoorden we zelfs dat de twee een grote crush (!) op elkaar hadden in het eerste seizoen. Tijdens de reünie kwamen we ook een stuk meer te weten over de casting, de karakters en het achtergrondverhaal. En als kers op de taart mochten we genieten van een prachtige modeshow die bestond uit iconische Friends-outfits.

Meest iconische outfits van Friends

Celebrities als Cara Delevingne, Justin Bieber en Cindy Crawford droegen de meest iconische outfits van Friends en we konden er geen genoeg van krijgen. Om je met nog een beetje Friends-nostalgie achter te laten hebben we de meest iconische looks op een rij gezet.

1. Cara Delevingne in Rachel’s roze trouwjurk

Een en al nostalgie: model Cara Delevingne verscheen in de knalroze trouwjurk die Rachel Green droeg naar de bruiloft van Barry en Mindy. Zelfs de over-de-top-faux waren ze niet vergeten.

HBO
Friends-reünie
HBO

2. Justin Bieber in Ross’ Sputnik kostuum

Het Halloween kostuum dat Ross droeg, Sputnik, valt natuurlijk niet te missen in het rijtje van meest iconische outfits van Friends. Niemand minder dan Justin Bieber droeg het kostuum tijdens de modeshow, en we have to admit dat hij het nog cool laat lijken ook.

HBO
HBO

Matthew Perry’s vader speelt in Friends en niemand had het ooit door

3. Lady Gaga in een typische Phoebe-outfit

Tijdens de Friends-reünie mochten we naast de modeshow ook genieten van andere iconische looks die tussendoor even voorbijkwamen. Zo zagen we Lady Gaga in een typische signature look van Phoebe: de haarstijl, de outfit, de gitaar… Het klopte allemaal. Samen met Lisa Kudrow zong ze het lied ‘Smelly Cat’.

HBO
Friends-reünie
HBO

4. Cindy Crawford in de leren broek van Ross

Herinner je je die hilarische scène nog waar Ross een mega strakke leren broek droeg en met moisturizer en talkpoeder zijn broek aan probeerde te trekken? Tijdens de modeshow verscheen Cindy Crawford in de iconische look.

HBO
Friends-reünie
HBO

5. Matt LeBlanc in alle kleren van Chandler

Naast onze favoriete celebrities was Matt LeBlanc ook van de partij. Hij maakte iedereen aan het lachen toen hij op de catwalk verscheen in alle kleren van Chandler.

HBO
HBO

Volgens trouwe fans is dít de allerslechtste aflevering van Friends

6. Cara Delevingne in Ross’ ‘Frankie Say Relax’ T-shirt

Waar zouden we nu zijn zonder de leuke backstage-foto’s die Cara Delevingne op haar Instagram-account plaatste. We zien haar tijdens de opnames van de Friends-reünie zitten in een ‘Frankie Say Relax’ shirt: een shirt die Ross in een van de Friends-afleveringen droeg.

Friends-reünie
HBO

7. Cara Delevingne als de Armadillo

Last but not least: het hilarische gordeldier-pak dat Ross droeg tijdens de feestdagen hoort natuurlijk thuis in dit rijtje.

HBO
Friends-reünie
HBO

Hold on – Dit is hoeveel de cast van Friends per aflevering verdienden

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.