Tessa Ham
Tessa Ham Money 5 apr 2022
Leestijd: 2 minuten

Dit is wat Addison Rae heeft verdiend met lip syncing op TikTok

Het was waarschijnlijk de beste beslissing van haar leven om filmpjes te maken van haar dansjes en deze online te gooien op TikTok. In 2018 had nog niemand van Addison Rae gehoord. Maar nu, vier jaar later, is ze een zakenvrouw met bijbehorend net worth.

Hoeveel heeft Addison Rae verdiend met TikTok? Waar verdient ze nog meer haar geld mee? En wat is haar totale vermogen?

Addison Rae net worth

21 jaar oud is ze pas, maar ze is één van de best verdienende TikTokkers ter wereld. Volgens Forbes verdiende ze vorig jaar maar liefst 8.5 miljoen dollar (7.7 miljoen euro), waarmee ze alleen Dixie D’Amelio en Charli D’Amelio boven zich moet laten.

Goed, net als ieder ander moet Addison Rae ook belasting betalen, maar alsnog wordt geschat dat de TikTok-ster de afgelopen jaren een vermogen heeft opgebouwd van 15 miljoen dollar (13.6 miljoen euro).

Dat vermogen heeft ze onder andere te danken aan haar 87.3 miljoen volgers op TikTok. Doordat ze zoveel volgers heeft, kan ze met één gesponsorde video al een flinke zak geld vangen. In the Views podcast legt ze uit dat ze ‘iemand’ kent die eens 90.000 dollar met één TikTok-video heeft verdiend. Hoewel ze niet per se zegt dat ze dit zelf is, kunnen we aannemen dat ze in ieder geval tienduizenden dollars met een gesponsorde video verdient.

Niet alleen door TikTok

Haar vermogen heeft ze overigens niet alleen aan TikTok te danken. Inmiddels heeft Addison Rae ook een grote following op Instagram (40.4 miljoen volgers) en verdient ze daar ook nog eens meer dan op TikTok: zo’n 155.800 dollar per post. Hoewel het niets is vergeleken met bijvoorbeeld Kylie Jenner (die 1.5 miljoen dollar per post binnenhaalt), is het alsnog bizar veel geld.

Maar dan zijn we er nog niet. Door haar YouTube-kanaal harkt ze elke maand ook nog een leuk zakcentje binnen. De advertenties zorgen ervoor dat ze elke maand zo tussen de 5.000 en 80.600 dollar per maand krijgt. En dan hebben we het nog niet eens gehad over haar acteerdebuut op Netflix in de film He’s All That. Een bron vertelde aan Hollywood Reporter dat ze voor haar rol in de romcom een salaris van maar liefst zes cijfers kreeg…

Zoals we aan het begin van het artikel al zeiden, is Addison Rae meer dan een TikTok-ster. Naast actrice kan ze ook zakenvrouw aan haar cv toevoegen. Ze is namelijk mede-oprichter van het beautymerk Iteam Beauty, dat te koop is bij Sephora. Alles bij elkaar opgeteld zorgt dat voor een indrukwekkend vermogen van 15 miljoen dollar en dat zal de komende jaren waarschijnlijk alleen nog maar groeien!

Dit is het indrukwekkende vermogen van powerkoppel Hailey en Justin Bieber

SeventeenCosmopolitan

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.