Tessa Ham
Tessa Ham Money 15 feb 2022
Leestijd: 2 minuten

Dit is het indrukwekkende vermogen van powerkoppel Hailey en Justin Bieber

We mogen Justin Bieber en Hailey Bieber met recht een powerkoppel noemen. Met ‘Peaches’ bewijst Justin nog lang niet aan het einde van zijn succesvolle carrière te zijn. Sterker nog, hij is één van de meest genomineerde artiesten voor de Grammy’s in 2022. Zijn vrouw Hailey is vorig jaar alleen nog maar meer een fashion- en stijlicoon geworden en lanceert dit jaar zelfs haar eigen beautymerk.

Met succes komt geld; dat geldt al helemaal in de entertainmentwereld. Wat is het vermogen van Justin Bieber en Hailey Bieber?

Vermogen Justin Bieber (250 miljoen euro)

Na zijn doorbraak in 2010 werd Justin Bieber al snel één van de best betaalde artiesten. In één jaar tijd werd – de toen nog 16-jarige – Justin maar liefst 46.5 miljoen rijker. Het tweede jaar van zijn carrière kwam daar nog eens 41 miljoen euro bij.

Inmiddels heeft hij een indrukwekkend vermogen van 250 miljoen euro, dat hij voornamelijk verdient met touren. Geschat wordt dat Justin maar liefst 880.000 euro krijgt voor elke avond dat hij optreedt. Natuurlijk verdient hij ook geld met het uitbrengen van zijn albums. Voor de eerste kreeg hij bijvoorbeeld een voorschot van 350.000 euro. Sindsdien is hij één van de meest succesvolle muzikanten ter wereld geworden, dus kunnen we ervan uitgaan dat hij bij elke nieuwe release goed betaald krijgt.

En dan hebben we het nog niet eens gehad over de verschillende parfums die hij verkoopt, zijn kledinglijn Drew House en de samenwerkingen met merken die hij aangaat. Neem bijvoorbeeld de samenwerking met Calvin Klein, waar hij miljoenen verdiende door in ondergoed te poseren, te dansen en te zoenen met niemand minder dan Hailey Bieber. Doe ons ook zo’n deal!

Vermogen Hailey Bieber (17.5 miljoen euro)

Justin brengt duidelijk het meeste geld in het laatje voor de Biebers, maar met zoveel miljoenen op haar naam mag Hailey zelf ook niet klagen. Hailey Bieber verdient haar geld voornamelijk door haar modellencarrière. Dat is vast niet verrassend – ze is één van de meest populaire en gevraagde modellen ter wereld tegenwoordig.

Hailey stond onder andere al eens op de catwalk voor Dolce & Gabbana, Tommy Hilfiger, Elie Saab en Topshop en verscheen in advertenties voor merken als Levi, Guess en Jimmy Choo. Naast haar modellencarrière verdient ze ook geld als presentatrice. Niet alleen voor haar eigen YouTube-kanaal (met 1.48 miljoen abonnees), maar ook voor de Amerikaanse televisieshow Drop The Mic.

Ook de samenwerkingen met modemerken hebben haar rijker gemaakt. Zo werkte ze onder andere samen met schoenenmerk Public Desire als ontwerper en met de Australische cosmeticalijn ModelCo voor haar eigen producten. Dit jaar komt daar dus haar eigen beautymerk Rhode bij, die haar hoogstwaarschijnlijk een succesvolle onderneemster gaan maken.

Wij kunnen niet wachten om te zien wat dit jaar allemaal voor de Biebers in petto heeft.

Gold digger? Zo rijk is Kanye Wests nieuwe liefde Julia Fox zelf

BustleCheatSheet

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.