Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Events 4 okt 2022
Leestijd: 2 minuten

ADE als een koningin: het Conservatorium Hotel komt met een bizarre experience en dit zit er allemaal in

ADE komt eraan en dit is de eerste keer post-COVID dat het weer is zoals vanouds. Vorig jaar waagden we ook een dans, maar later dan 12 uur ‘s avonds werd het niet. Dus nu de nachten weer doorlopen tot in de vroege uurtjes, maken we onszelf klaar voor deze intense week. Wil jij ADE trotseren als een koningin? Dan heeft Het Conservatorium Hotel het perfecte pakket voor jou.

Aan deze exclusieve ervaring hangt wel een prijskaartje…

Het Conservatorium Hotel komt met een bizar ADE arrangement

Het Conservatorium snapt als geen ander dat wij in de week van 19 tot en met 23 oktober topfit moeten zijn, want het barst dan van de toffe feestjes in Amsterdam. Je begrijpt, we willen deze week helemaal uitspelen. Dus kwam het Conservatorium Hotel met de oplossing: een pakket vol energizing elementen die jou ADE laat trotseren zonder moeite. Denk aan een vitamine-infuus, een massage service en niet te vergeten: de ADE Pro Pass.

Wat valt er onder de ADE Experience van het Conservatorium Hotel?

Twee overnachtingen in de I Love Amsterdam Suite, een fles champagne bij aankomst, twee ADE Pro Passen, dagelijks in-suite ontbijt met Bloody Mary’s, drankjes voor het diner in de Taiko Bar, pre-party diner bij Taiko Cuisine inclusief sake arrangement, Ocean Deep Recovery™ Detoxifying Fatigue Fighter behandeling bij Akasha , in-suite infuus anti-katertherapie door ClausHoltz aesthetics, privé-luchthaven transfer heen en terug, 24 uur per dag herstelconciërge en een late check-out om 16.00 uur.

De I Love Amsterdam Suite in teken van ADE

Gasten die gebruikmaken van de ADE experience kunnen beschikken over de triplex I Love Amsterdam Suite met zijn adembenemende dakterras. Audio-visuals zijn er state of the art, inclusief een professioneel geluidssysteem, HD800 Sennheiser koptelefoons en een akoestische gitaar voor beginnende muzikanten. Mocht er iets misgaan: een herstelconciërge is 24 uur per dag beschikbaar. En als het feestgedruis voorbij is, is het tijd voor recovery en zorgen infuus en massage onder medisch toezicht voor een gezonde reset.

Oké, dit is fantastisch en de droom van iedere feestganger. Kleine detail: dit arrangement begint vanaf €11.000. Het arrangement is ook beschikbaar vanaf een Grand Junior Suite, geprijsd vanaf €6.500. Check voor meer informatie de site van Het Conservatorium Hotel.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.