Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 7 mei 2021
Leestijd: 2 minuten

Adele deelt make-uploze selfie op Instagram en fans gaan helemaal los

We kennen Adele natuurlijk allemaal van haar hits als Rolling in the Deep en Someone Like You, toch horen we de laatste jaren niet veel van de superster. Ook op haar Instagram-account post ze zelden een bericht, tot afgelopen week. Adele deelt namelijk een make-uploze selfie en fans gaan helemaal los over haar geweldige uiterlijk.

Het lijkt erop dat Adele langzaam haar comeback maakt.

Adele deelt selfie zonder make-up

Hoewel ze vorig jaar al helemaal terug zou keren, hield Adele het vooral erg low-key. In augustus 2020 deelde ze een ode aan het nieuwe album van Beyoncé, Black King, op Instagram met de tekst, “Thank you Queen for always making us all feel so loved through your art ♥️♥️” Recentelijk postte ze beelden van zichzelf in Los Angeles en kregen fans al een glimp van haar glanzende huid en geweldige uiterlijk.

Nu deelt Adele een nieuwe serie aan foto’s op Instagram. In de eerste zwart-wit foto zien we hoe ze in de camera lacht terwijl ze op haar hand steunt en meteen een nieuwe tattoo introduceert. Haar kapsel ziet er net gewassen uit, waardoor we een glimp krijgen van haar eigen haartextuur. Ook haar glam is nergens te bekennen, Adele heeft namelijk geen make-up op in de foto. Haar wenkbrauwen zijn wel mooi gekamd en haar huid ziet er wederom geweldig uit, zonder een smokey-eye of contour.

Reacties op Instagram

Op de tweede foto zien we hoe Adele in de zee zwemt en de derde foto is een shot van Adele terwijl ze danst met haar zeemeerminnenhaar. De foto’s kregen ruim 5 miljoen likes en de reacties zijn gevuld met positieve reacties van haar fans. Zo lezen we, “WE LOVE A SELF LOVING QUEEN” en, “That last pic is the real 💃💃💃 emoji 🔥🔥🔥 happy birthday legend!!! 💙” een derde voegt toe, “Is this the album announcement or” Fans kunnen duidelijk niet wachten tot Adele weer op het podium verschijnt.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.