Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 4 okt 2021
Leestijd: 2 minuten

Twitter heeft bewijs gevonden voor een nieuw album van Adele en fans gaan los

Fantheorieën verspreiden zich tegenwoordig steeds sneller door social media. Zo zagen we eerder theorieën over de zwangerschap van Kylie Jenner en werd ook over het derde seizoen van Sex Education door iedereen hetzelfde gezegd. Nu gaan de fans van Adele los op Twitter omdat zij bewijs hebben gevonden voor haar vierde album.

We praten je bij.

Adele komt met nieuw album

Nadat billboards met het nummer “30” over steden in de hele wereld verschenen (inclusief Beijing, Dubai, Stockholm, New York, Londen, Dublin, Milaan en Toronto om er maar een paar te noemen), gingen fans direct los op Twitter met een theorie over een vierde album van Adele. Volgens fans verwijst het nummer wederom naar een album van de zangeres, nadat ze haar eerdere albums de titels “19”, “21” en “25” gaf.

Adele maakt nieuwe relatie officieel met post op Instagram en fans gaan los

Die titels verwezen naar de leeftijd waarop ze aan het album begon te werken. Aangezien de zangeres momenteel 33 jaar oud is, zou het niet uitgesloten zijn dat haar volgende album de titel “30” draagt. En dat zorgt natuurlijk voor het nodige enthousiasme op social media. Een fan schrijft op Twitter, “Something is happening #30,” Terwijl een ander toevoegt, “Could these ’30’ billboards mean @Adele’s return is imminent? She hinted her new album might have that title back in 2019 #adele30.”

Twitter

Een ander schrijft op Twitter, “Can someone please tell me this is #Adele?! #30,” terwijl een vierde toevoegt, “The whole world said 30.” Adele heeft zich zelf nog niet uitgesproken over een nieuw album en hield zich de afgelopen tijd behoorlijk uit de spotlight. Wel postte ze meerdere keren een collectie aan foto’s op Instagram, waar ze onder anderen ook haar nieuwe liefde introduceerde aan haar volgers. Eén ding is zeker: er zit zeker iets aan te komen, maar of dit een teken voor haar nieuwe album is weten we nog niet. We wachten de bevestiging van Adele af.

Adele bewijst dat ze deze TikTok-hack gebruikt met nieuwe foto op Instagram

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.