Britta van Aggele
Britta van Aggele Beauty 4 okt 2021
Leestijd: 3 minuten

‘Pumpkin spice’ is de perfecte kleur om je haar een herfstupdate te geven

Het wordt langzaam eerder donker en de blaadjes aan de bomen beginnen weer geel, oranje en rood te kleuren, dat betekent maar één ding: het is officieel herfst. In de herfst is pumpkin spice erg in trek, maar deze keer niet voor in je koffie of een taart. De ‘Pumpkin spice’-kleurentrend heeft namelijk alles te maken met de kleur van je haar.

Add a little bit of pumpkin spice.

Haartrend: pumpkin spice

Bij een seizoenswisseling horen veranderingen. Niet alleen onze kleding moet geloven aan de nodige verandering, ook ons haar is aan de beurt. Van skinny brows naar een hacked bob: er zijn genoeg nieuwe schoonheidstrends om ons uit onze comfortzone te trekken deze herfst.

Een klassieke manier om wat aan je haar te veranderen is door het te knippen. Ben je opzoek naar een wat gewaagdere verandering voor je haar? Dan is de ‘Pumpkin spice’-kleurentrend helemaal wat voor jou. Want als jij net als wij in de pandemie een heel jaar hetzelfde kapsel hebt gerockt,is het nu toch echt tijd voor wat nieuws.

15x de meest originele nagellak en nail art speciaal voor Halloween

‘Pumpkin spice’ haar

‘Pumpkin spice’ is de haartrend van dit moment en het is de perfecte trend om mee te experimenteren. Het geeft je haar een pittige oranje tint met blond gebleekte details. Zo kan je bijvoorbeeld de voorste plukken van je haar blonderen. Ga vooral experimenteren en kijk welke kleurencombinaties jij gaaf vindt.

Deze trend werkt voor iedereen – maar vooral voor blondines – goed. Blond haar is namelijk makkelijk oranje te verven en te bleken. Heb je geen blond haar? Voel je dan vooral niet tegengehouden, want deze trend is met elke haarkleur te creëren. ‘Pumpkin spice’ is vooral de perfecte trend als je opzoek bent naar wat meer contrast in je haar en als je wilt gaan voor een gedurfde look.

Inspiratie

Dit seizoen gaan we steeds meer warme kleuren zien in de beautywereld. Wij geven je de nodige inspiratie zodat je ziet hoe je deze haartrend op verschillende manieren kunt rocken:

1. Orange all the way

2. Kleuren feest

3. Oranje details

4. Pumpkin Cold Brew

5. Van donker naar knal oranje

6. Rode versie

7. Tequila sunrise

8. Pumpkin blond

9. Pumpkin spice met lichte details

10. Bruin met oranje accenten

Als de ‘Pumpkin spice’ haartrend toch nog een beetje te gewaagd is voor je, laat je dan inspireren door deze 25 verschillende tinten en kleuren voor blond haar.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.