Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Beauty 22 sep 2021
Leestijd: 2 minuten

Adele bewijst dat ze deze TikTok-hack gebruikt met nieuwe foto op Instagram

Tijdens de vorige lockdown werd de app TikTok spontaan gedownload door ongeveer iedere millennial op aarde. En hoewel we eerder niet precies wisten wat we moesten verwachten (dansjes?) bleek TikTok een geweldig medium voor opruimhacks, emotionele video’s en jawel, dansjes. Maar daar bleef het niet bij, want de app staat vol met beautyhacks, waar ook zangeres Adele gebruik van maakt.

Ze brengt haar blush namelijk aan middels een TikTok-trend.

TikTok-hack: blush aanbrengen

De beautyhacks op TikTok leren ons alles over haar, make-up en skincare. De grootste make-upartiesten en haarstylisten bevinden zich op het medium en geven je graag tips over hun werk. Zo ook Isaac Halvorsen (@isaachalvorsen7), die uitlegde hoe het aanbrengen van blush je hele gezichtsvorm kan veranderen. Mits je het natuurlijk op de juiste manier doet.

Adele deelt make-uploze selfie op Instagram en fans gaan helemaal los

Velen van ons brengen blush aan op onze appelwangen, het liefst als we er een klein beetje bij lachen. En hoewel er niks mis mee is, vertelt Isaac over een andere optie. Hij legt uit dat als je je blusher op je slapen en de achterste punten van je wangen aanbrengt, je een meer gelifte look krijgt. En als je het eenmaal hebt geprobeerd, ga je niet meer terug. Zo moet Adele er ook over gedacht hebben.

@isaachalvorsen7

#makeup #BeautyTutorial #fyp #blush #beauty #tips

♬ original sound – Isaac Halvorsen

Adele

Afgelopen weekend bewees ook zangeres Adele dat ze gebruikmaakt van deze hack, toen ze een Instagram-post plaatste op haar feed. Daarin bevestigde ze niet alleen haar nieuwe relatie met Rich Paul, ze verraste ook iedereen met haar make-uplook, waarin gebruik werd gemaakt van de populaire TikTok-techniek. In de foto’s draagt Adele een mouwloze jurk en haar iconische cat-eyeliner. Haar contour en blush zijn meer gefocust op de achterste punten van haar wangen, over haar slapen. Het resultaat? Een compleet gelifte look die enorm veel reacties kreeg van haar fans op Instagram.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.