Britta van Aggele
Britta van Aggele Celebrity 23 dec 2023
Leestijd: 2 minuten

Komt Adele volgend jaar in dit land in Europa optreden?

Al maanden kunnen we met z’n allen op TikTok genieten van beelden van de concerten van Adele. In Las Vegas zingt ze de sterren van de hemel, maar komt ze dit in 2024 ook in Europa doen?

Volgens geruchten geeft de zangeres volgend jaar meerdere concerten in Europa!

Adele in Europa

Iedereen kent wel een liedje van Adele. Haar nummers zijn de liedjes die je zo heerlijk, vol passie, kunt meeschreeuwen. Er zijn dan ook veel mensen die maar al te graag naar haar concert zouden willen, maar helaas hebben deze tot nu toe alleen maar heel ver van ons weg plaatsgevonden. Adele heeft dit jaar namelijk veel shows gehouden in het Colosseum in Caesar’s Palace, in Las Vegas.

Haar show heeft nu zelfs 32 extra data gekregen, beginnend op vrijdag 19 januari 2024 tot en met zaterdag 15 juni 2024. En hoewel wij het natuurlijk geweldig zouden vinden om naar Las Vegas te gaan, zouden wij nog veel liever ergens in de buurt genieten van Adele. Als wij de geruchten mogen geloven dan kan dat volgend jaar, want volgens deze TikTok-video komt Adele naar Europa in 2024. Zo schrijft het X-account @StatsAdele: “Adele is planning 10 concerts in Munich, with capacity of 100,000 people each, German press reports. – The shows would take place next summer, possibly her only in Europe.”

Zijn Adele en Rich Paul getrouwd? Door deze uitspraak lijkt het er wel op

Duitsland

Dat de concerten allemaal maar op één plek zouden plaatsvinden is niet heel gek. Adele heeft al vaker aangegeven dat ze helemaal niet van touren houdt. Dat is ook een van de redenen waarom de zangeres op dit moment een residency heeft in Las Vegas. Gelukkig is Duitsland voor ons niet zo ontzettend ver, dus als jij een fan bent van Adele is de kans groot dat je nu een vreugdedansje aan het doen bent.

Het nieuws is helaas door de zangeres zelf nog niet bevestigd, dus we moeten gewoon nog even rustig afwachten. Maar bereid jezelf wel vast op de ticketverkoop, want dat gaat gegarandeerd een slachtveld worden.

Zo zag het leven van Adele eruit voordat ze drie maanden geleden stopte met drinken

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.