Julia Schaap
Julia Schaap Celebrity 18 sep 2023
Leestijd: 2 minuten

Zijn Adele en Rich Paul getrouwd? Door deze uitspraak lijkt het er wel op

Na haar heftige scheiding met Simon Konecki, was lang onduidelijk hoe het met Adele’s liefdesleven ging. Toch maakte de zangeres twee jaar geleden bekend dat ze weer gelukkig was in de liefde. Haar nieuwe liefde was niemand minder dan Rich Paul, sportmakelaar van onder andere de wereldberoemde basketballer LeBronJames.

Nu, twee jaar na het bekendmaken van hun relatie, zijn er geruchten over een volgende stap.

De scheiding van Simon Konecki

Begin 2021 werd duidelijk dat de scheiding tussen Adele en Simon rond was. De twee waren sinds 2011 samen en in 2012 werd hun zoontje Angelo James Konecki geboren. De zangeres is nooit heel open geweest over haar relatie en scheiding. Toch deed ze in The Late Late Show van goede vriend James Cordon een boekje open over hoe ze die periode had ervaren.

Eerder meldde ze dat de reden van de scheiding was dat het stel meer met elkaar omging als vrienden, dan als partners. Ook liet Adele weten dat er geen rancune was tussen haar en haar ex-partner en dat ze nog steeds van hem houdt.

Kinderwens

In september 2021 maakte Adele en Rich Paul hun relatie Insta-official. Sindsdien verschijnen de twee regelmatig samen op evenementen. De 41-jarige sportmakelaar ook bezig met het schrijven van een autobiografie, die in oktober uitkomt. Het boek zal Lucky Me gaan heten en dat is hij zeker met Adele aan zijn zijde.

Beide hebben een drukke carriére. Toch heeft Adele laten doorschemeren dat er nog een sterke kinderwens is. Rich Paul deelt deze droom, hij wil een andere vader zijn dan dat hij voor zijn drie kinderen is nu. Hij vertelde aan E! dat het zwaar was om op een jonge leeftijd kinderen op te voeden en een bedrijf op te bouwen. Doordat hij nu wat ouder is, kijkt hij er naar uit om een ander soort vader te zijn.

Volgende stap

Hoewel Adele en Rich Paul hun relatie het liefst privé houden, gaan er nu geruchten over een mogelijk huwelijk. Tijdens een optreden in Las Vegas afgelopen weekend refereert Adele naar haar ‘man’. Ze reageert op iemand uit het publiek: “You can’t marry me. I’m straight, my love, and my husband’s here tonight”.

Hierdoor ging de geruchtenmolen draaien en willen wij allemaal antwoord op de vraag of er daadwerkelijk een bruiloft in het verschiet zit – of al geweest is. Eerder gingen er al verhalen rond over een eventuele verloving, toch werd nooit bevestigd of het waar was. Niemand minder dan Adele zelf reageerde op de roddel.

@shygirlsentiments

Adele called Rich Paul her husband during her Las Vegas residency show #adele #richpaul #adelerichpaul #celebritycouples #celebritygossip #celebnewsdaily #celebnewstiktok

♬ original sound – Shygirlsentiments

Heavy – Adele doet een boekje open over de turbulente band met haar vader

 

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.