Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 6 sep 2021
Leestijd: 2 minuten

Amelia Hamlin reageert op de DMs van Scott Disick aan Younes Bendjima

Vorige week ontstond er veel *drama* rondom Kourtney Kardashian. Haar ex Scott Disick stuurde een bericht naar haar andere ex Younes Bendjima, die vervolgens een screenshot nam en het in zijn Instagram Story zette. Nadat Travis Barker al eerder met een reactie op de berichten kwam en Scott Disick veel spijt zou hebben, weten we nu ook hoe Amelia Hamlin over het voorval van haar vriend denkt.

THIS WHOLE SITUATION…..

Amelia Hamlin over DMs van Scott Disick

In de screenshot was te zien dat Scott een zoenende foto van zijn ex Kourtney en Travis deelde met de tekst, “Yo is this chick ok!???? Broooo like what is this. In the middle of Italy.” Vervolgens reageert Younes, “Doesn’t matter to me as long as she’s happy. PS: I ain’t your bro.” Hij voegde ook toe, “Couldn’t miss this one. He been playing around too long, tried to stay quiet and be the nice guy.” Scott Disick lijkt duidelijk nog bezig te zijn met zijn ex, terwijl hij samen is met Amelia Hamlin.

Instagram / @younesbendjima

Vervolgens reageerde Travis Barker door het hele voorval te liken op een fan-account en vervolgens een foto in zijn Instagram Story te delen. Ook sprak een bron tegen E! News over Scotts reactie op het voorval, hij zou namelijk direct spijt hebben gehad van zijn bericht. “Scott is mortified that Younes shared his private DM message. He had a low moment and was looking to someone who could relate to his feelings, and immediately regretted sending that message.”

Scott Disick heeft ‘spijt’ van zijn berichten aan Kourtney Kardashians ex Younes Bendjima

Reactie van Amelia Hamlin

Maar ook vriendin Amelia Hamlin heeft er natuurlijk nog wat over te zeggen. Een bron vertelt aan Entertainment Tonight dat Amelia Hamlin nogal “geïrriteerd” was door de berichten van Scott Disick, maar dat ze er niks aan gaat doen en dat de twee nog steeds samen zijn. Wel koos Amelia ervoor om een duidelijke message naar buiten te brengen met een van haar laatste outfits.

Gisteren plaatste Amelia een foto van zichzelf waarop ze een witte tanktop draagt met een roze tekst die luidt, “Don’t you have a girlfriend?” Na de foto van haar top deelde ze ook nog een screenshot van haar familiechat waarin moeder Lisa Rinna reageert, “90s supermodel vibes.”

Instagram / @ameliagray

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.