Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 31 aug 2021
Leestijd: 2 minuten

Travis Barker reageert op de berichten van Scott Disick aan Younes Bendjima

In case you missed it, Kourtney Kardashians ex Younes Bendjima heeft haar andere ex Scott Disick exposed op Instagram nadat hij een DM van hem ontving. Scott stuurde een foto van Kourtney en Travis naar Younes om vervolgens te vragen of Kourtney wel helemaal goed bij haar hoofd was. Nu reageert niemand minder dan Travis Barker op de berichten van Scott.

It’s getting serious.

Scott Disick stuurt berichten naar Younes Bendjima

Voor wie dacht dat Scott Disick zich niet meer bezighield met de activiteiten van zijn ex Kourtney Kardashian, think again. Hoewel Scott publiekelijk de perfecte rol van co-ouder op zich neemt, lijkt hij zo zijn eigen gedachten over Kourtney en Travis te hebben. Scott is nu samen met Amelia Hamlin, maar eerder liet hij al blijken het moeilijk te vinden om Kourtney Kardashian met een andere man te zien.

Younes Bendjima exposed Scott Disick op Instagram terwijl hij over Kourtney Kardashian roddelt

Kourtney lijkt op haar beurt dolgelukkig met Travis Barker en geniet van een welverdiende vakantie in Italië met haar grote liefde. Kourtney plaatste zelf al meerdere intieme foto’s met Travis, maar ook de paparazzi kan er geen genoeg van krijgen. Ze maakten foto’s van Travis en Kourtney terwijl ze op een boot in de Middellandse Zee aan het zoenen zijn. En je kunt het al raden: ex Scott Disick was not amused toen hij de foto’s zag en zocht steun bij Kourtney’s andere ex, model Younes Bendjima, via Instagram. Bij de foto naar Younes Bendjima schreef Scott Disick over Kourtney Kardashian, “Yo is this chick okay!???? Broooo like what is this. In the middle of Italy.”

Instagram / @younesbendjima

Reactie van Travis Barker

Younes wil er op zijn beurt niks van weten en besluit te sturen, “Doesn’t matter to me as long as shes happy. PS: i aint your bro.” Vervolgens maakt hij een schermafbeelding van het gesprek en deelt hij die in zijn Instagram Story met de tekst, “keep the same energy you had about me publicly, privately.” Ondertussen heeft het Instagram-account @notskinnybutnotfat opgemerkt dat een fan-account @rendezvouswithk postte over alle drama met de caption “#younesbendjima just exposed #scottdisick” en dat niemand minder dan Travis Barker het heeft geliked.

Instagram / @notskinnybutfat

Vervolgens deelde Travis Barker ook een foto op zijn eigen Instagram Story:

Instagram / @travisbarker

De reactie van Scott Disick is nog in geen velden of wegen te bekennen…

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.