Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Entertainment 24 jan 2022
Leestijd: 1 minuut

And Just Like That: z贸 oud zijn Carrie, Miranda en Charlotte in de SATC-reboot

We zijn volledig in de ban van And Just Like That. Ook al hebben we een haat/liefde verhouding met de serie, gaan we voorlopig nog niet stoppen met kijken. Toch hebben we een aantal vragen: verschijnt Aiden nog in de serie? Was Harry鈥檚 geslachtsdeel echt? Waarom gebeurde dit met Miranda en Steve? En als laatste: hoe oud hoort iedereen te zijn?

We geven je antwoord op de laatste vraag.

And Just Like That: leeftijd van Carrie, Miranda en Charlotte

Carrie, Miranda, Charlotte en Samantha waren allemaal in de dertig tijdens hun rol in Sex and the City. Dat voelt inmiddels zo lang geleden dat we de leeftijden van de dames helemaal kwijt zijn. Nu And Just Like That gelanceerd is, wordt er in de serie heel vaak gerefereerd aan het ouderdom van de vriendinnen, maar hoe oud zijn ze nu eigenlijk echt?

In de originele serie werd de leeftijd van de karakters niet vaak genoemd, maar in een recente aflevering van de reboot hoorden we Miranda zeggen dat Carrie nu 55 jaar oud is. Dat klinkt logisch, want Sarah Jessica Parker is 56 jaar in het echt. Dan kunnen we concluderen dat Carrie rond de 31 jaar oud was toen de originele serie uitkwam in 1998.

HBO

De leeftijd van Miranda en Charlotte ligt wat meer in het midden. Volgens recente 鈥榦nderzoeken鈥 door fans, is Charlotte verhuisd naar Manhattan nadat ze haar diploma op zak had. Daar ontmoette ze Carrie in 1987, wat ervoor zou zorgen dat ze rond de 54 jaar is in And Just Like That. Miranda鈥檚 leeftijd is n贸g minder duidelijk. Volgens die-hard fans zegt Carrie dat ze Miranda ontmoette in 1986/87, waardoor haar leeftijd 56 jaar oud is.

HBO

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 馃挊

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en h茅茅茅l veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.