Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Films & Series 7 mrt 2023
Leestijd: 2 minuten

Deze actrice uit ‘And Just Like That…’ onthult dat de serie in seizoen twee anders gaat zijn

Het duurt waarschijnlijk nog wel even voordat het tweede seizoen van And Just Like That op HBO verschijnt. toch worden we iedere week enthousiaster. Vorige week kwam namelijk naar buiten dat Sam Smith een rol te pakken heeft. Nu brengt één van de actrices naar buiten dat seizoen twee anders gaat zijn dan het eerste seizoen.

Wij zijn benieuwd.

Sarita Choudhury vertelt dat het tweede seizoen van And Just Like That anders is

Niemand minder dan Sarita Choudhury, die makelaar Seema Patel speelt in de serie, zegt dat het tweede seizoen anders is. De actrice verklapt dat dit seizoen veel grappiger is dan het eerste seizoen. Makes sense, want bij seizoen éém hing de donkere wolk van Big’s dood boven ieders hoofd. Een lach en een traan werden afgewisseld in de serie.

In het tweede seizoen overlijdt er niemand na een spinlesje thuis, maar vindt Carrie juist een andere oude liefde terug. Niemand minder dan Aidan Shaw maakt zijn comeback in New York.

Sam Smith krijgt een rol in het tweede seizoen van And Just Like That

Niet alleen Aidan wordt toegevoegd aan de cast, maar ook artiest Sam Smith. In een zeer verrassende post, onthult Sam Smith dat hen verschijnt in And Just Like That seizoen 2. Hoewel hen niet veel details deelt over wat de rol inhoudt, kunnen wij niet wachten op diens verschijning. Of het nu gaat om een kort optreden, een grote rol, een snelle verschijning of een nieuwe liefde: het belooft ‘unholy‘ te worden.

Wanneer kunnen we seizoen twee verwachten?

Eind vorig jaar kwamen de eerste beelden van de opnames in New York naar buiten. Dit betekent dat ze al een tijdje aan het draaien zijn. Bij het eerste seizoen zat er een halfjaar tussen het draaien en de release. Ervan uitgaande dat dit nu weer zo is, zal de serie in de zomer van 2023 op HBO Max verschijnen. Wij kunnen in ieder geval niet wachten om Sam Smith en Aidan te zien in de serie.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.