Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Celebrity 7 mrt 2023
Leestijd: 2 minuten

Avril Lavigne en Tyga zijn zoenend gespot tijdens Paris Fashion Week

Paris Fashion Week toont niet alleen de nieuwe mode, maar ook de nieuwe relaties onder celebrities. Dit keer zijn het Avril Lavigne en Tyga die hun romance bevestigen tijdens de modeweek in Parijs met flink wat PDA.

Een onverwacht, maar leuk stel.

Avril Lavigne en Tyga zijn zoenend gespot tijdens Paris Fashion Week

Op 6 maart bezochten Avril Lavigne en Tyga samen het feestje van Hunter Schafer x Mugeler tijdens Paris Fashion Week. Naast het feit dat de twee daar samen aankwamen, maakte ze met een lange zoen duidelijk dat zij een stel zijn.

(Photo by Arnold Jerocki/Getty Images)

De nieuwe romance komt een kleine twee weken nadat de woordvoerder van Avril aan E! News bevestigde dat de ingewikkelde relatie met Mod Sun, haar verloofde van bijna een jaar, uit was. Het frappante is dat Mod Sun daar alleen niets vanaf wist, want zijn vertegenwoordiger geeft het volgende aan: ”The two were “engaged as of three days ago when he left for tour so if anything has changed, that’s news to him.”

Ouch, dat is rommelig.

Avril en Tyga al eerder gespot

Vlak voor de break-up met Mod Sun werden Avril en Tyga al eerder samen gespot. Destijds werd er gedacht dat ze vriendschappelijk met elkaar omgingen, maar nu blijkt dat dit anders is. Op 20 februari werd Avril  bij een diner van Tyga en zijn vrienden gezien in Malibu. Eerder deze maand waren Avril en Tyga aanwezig bij de modeshow van Courrèges in Parijs, hoewel ze daar niet samen op de foto gingen.

Het internet reageert op de kersverse relatie

Wanneer twee artiesten, die vroeger onwijs populair waren, ineens de liefde bij elkaar vinden, dan kan je rekenen op wilde reacties op het internet. Wij zetten de meest grappige reacties op de kersverse relatie op een rij.

Wij zijn dus niet de enigen die het random vinden.

Anderen hopen juist op nieuwe muziek.

Dit omschrijft het zo ongeveer wel.

 

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.