Emma Toussain
Emma Toussain Nieuws 1 aug 2023
Leestijd: 2 minuten

Euphoria-acteur Angus Cloud overleden: ‘Mogelijke overdosis’

Nieuws dat je niet graag krijgt.. de 25-jarige Angus Cloud is overleden, zo laat zijn familie weten. Angus was vooral bekend als Fezco uit de HBO Max hitserie Euphoria. Hij moest vorige week zijn vader begraven en had ‘t daar heel erg moeilijk mee. Cloud is eerder open geweest over zijn struggles met zijn mentale gezondheid, toch weten we nog niet officeel wat de doodsoorzaak is, ookal zijn er wel al een aantal speculaties.

Euphoria-acteur Angus Cloud overleden: ‘Hij was zo speciaal’

De familie van Angus komt met het schokkende nieuws: “Met een zwaar hart vertellen wij dat we afscheid hebben moeten nemen van een geweldig persoon vandaag. Als artiest, als een vriend, als broer en als zon.. Angus was zo speciaal voor ons allemaal. Onze enige troost is het idee dat Angus herenigd is met zijn vader, zijn grootste vriend.”

Zijn vader overleed vorige week en daar had hij het ontzettend moeilijk mee. Ook was het bekend dat Angus worstelde met zijn mentale gezondheid én met verslaving, waarvoor hij twee jaar geleden nog in rehab zat. Daily Mail weet te melden dat een man die met Cloud werkte tijdens zijn Euphoria-klus wist dat hij het daar ook erg moeilijk mee had.

Hulpdiensten onderweg

Maandagavond belde de moeder van Cloud 911, waarin ze een ‘mogelijke overdosis’ meldde rond half twaalf ‘s avonds. Ze vertelde de hulpdiensten dat haar zoon geen hartslag meer had en toen de ambulance was gearriveerd werd hij doodverklaard, zo laten bronnen weten aan TMZ. Dit alles is nóg pijnlijker omdat je weet hoe erg zijn Euphoria-karakter Fezco Rue wilde redden van een drugoverdose. Toch is het nog maar even afwachten op de officiele bevestiging van doodsoorzaak.

Heel veel huilen

Collega Storm Reid postte dan ook al een video van Angus op haar story waarbij staat dat de tranen maar niet willen stoppen en dat snappen wij maar al te goed.

Instagram Storm Reid

Horrorfilm A Quiet Place met Cillian Murphy opeens in top 10 van Netflix

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.