Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Fashion 17 apr 2023
Leestijd: 2 minuten

Precies op tijd voor de zomer: Anna + Nina slaat de handen ineen met Stieglitz voor kleurrijke collectie

Twee van onze favoriete Amsterdamse merken bundelen hun krachten, namelijk Anna + Nina en Stieglitz. Beide staan bekend om hun kleurrijke collecties en daarom is deze samenwerking precies op tijd voor de zomer. Want als er één seizoen is dat je look niet kleurrijk genoeg kan, dan is het wel de zomer.

Bye, spaargeld.

Anna + Nina slaat de handen ineen met Stieglitz voor kleurrijke collectie

De Nederlandse merken Stieglitz en Anna + Nina hebben hun creatieve krachten gebundeld en kondigen met trots een exclusieve samenwerking aan. Pien Stieglitz, het meesterbrein achter haar gelijknamige merk Stieglitz, en Anna de Lanoy Meijer en Nina Poot, oprichters van het gerenommeerde merk Anna + Nina, hebben een gedeelde visie op empowerment door zelfexpressie. Het thema van de collectie is ‘Hollands Glorie’, onwijs toepasselijk.

Beide merken benadrukken de sterke vrouwelijke identiteit, en dat werd het middelpunt van deze samenwerking. Expressieve kleuren en vomen zijn de leidraad in de collectie, die precies op tijd komt voor de zomer.

“Deze co-creatie brengt onze merken samen en is een prachtig vervolg op onze Nederlands erfgoed en filosofie van het inspireren en oproepen van zelfexpressie door middel van buitengewone ontwerpen,” – Anna de Lanoy Meijer.

“Onze gedeelde visie op zelfexpressie, empowerment en creativiteit is wat deze samenwerking authentiek en uniek maakt, het is de perfecte balans tussen Anna + Nina’s hedendaagse, maar vrouwelijke ontwerpen en onze meer edgy gronding.” – Pien Slieglitz

De collectie is vanaf 9 mei te verkrijgen in de webshop van Stieglitz en in hun boutique in de Wolvenstraat, Amsterdam.

Onze favoriete items uit de collectie

We kregen een sneakpeak en zetten alvast onze favoriete items voor je op een rij.

De chunky ringen

Als we aan de sieraden van Anna + Nina denken, dan denken we aan fijne items. Toch mag het in deze samenwerking allemaal wat grover en wij houden daarvan.

Heart on fire

Een vlammend hart komt in verschillende vormen terug, op de kleding en in de sieraden.

Branded shirt

Als er een item is waar de samenwerking en het Amsterdamse gevoel goed naar voren komt, dan is het dit shirt wel.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.