Britta van Aggele
Britta van Aggele Entertainment 15 apr 2023
Leestijd: 2 minuten

Kijkers hebben geen positief woord over voor de nieuwe Netflix-serie Obsession

Er verschijnen geregeld nieuwe series en films op Netflix. De ene heel goed, de ander wat minder goed. Nu verscheen twee dagen geleden de nieuwe Netflix-serie Obsession op het platform en fans gaan hierover helemaal los. Ze vinden het alleen alles behalve goed en gaan massaal naar Twitter om hun mening te delen.

Fans zijn not impressed!

Obsession

De Netflix-serie Obsession gaat over William, een zeer succesvolle kinderchirurg, die nogal gespannen door het leven gaat. Ondanks dat leeft hij een goed leven met zijn gezin in London. Maar vanaf het moment dat hij voor het eerst in contact komt met Anna staat alles op het punt om te veranderen. Lust neemt de overhand en vertrapt alles in het leven van William: familie, fatsoen en uiteindelijk gezond verstand.

Het grote probleem is namelijk dat Anna verloofd is met zijn zoon Jay, maar zelfs dat kan hem niks meer schelen. William is namelijk overweldigd door passie en kan zichzelf niet bedwingen. Dit resulteert in veel seks, op de grond, tegen de muur, knielend, staand, vastgebonden en geblinddoekt.

Reacties

Hoewel dit in eerste instantie klinkt als een ontzettend spannende serie zijn fans alles behalve onder de indruk. Ze gaan dan ook massaal naar Twitter om hun mening over de serie te delen. Zo schrijft een kijker: “This might be one of the worst of the recent Netflix releases. Trashy plot and messy storytelling with zero character development. Waste of time, tbh. #ObsessionNetflix #Obsession”

Andere kijkers schrijven: “Settled down to watch my guy Richard Armitage on #ObsessionNetflix only to see him fucking a pillow! 🫣#Obsession”, “So they’re getting it on after she confessed to a past of incest? God of heaven! #ObsessionNetflix” en “William at his sons funeral obsessing over Anna is deranged #ObsessionNetflix”

Heb jij de Netflix-serie Obsession al gezien?

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.