Emma Toussain
Emma Toussain Podcast 4 apr 2024
Leestijd: 1 minuut

Luisteren: NSMBL-founder Anna Nooshin is te gast in onze podcast

Een tripje down memory lane met de vrouw die NSMBL zo’n dertien jaar geleden begonnen is? Hoe leuk is dat?! Anna Nooshin schuift aan in onze podcast De GroepsApp.

Anna te gast in De GroepsApp

De GroepsApp heeft een gast! NSMBL-founder Anna Nooshin is voor één keer terug in ons midden – we doen een tripje down memory lane en kletsen over de oprichting van NSMBL. Hoe dat er aan toeging in 2011. Daarnaast willen we natuurlijk alles van haar weten: haar favo app, restaurant en hoe heeft ze nou uiteindelijk haar rijbewijs gehaald?! Ook vertelt ze over een tas waar ze ongeveer een jaar op heeft moeten wachten (tell us more!) en over de 1001 banen die ze heeft gehad – nog voor dat ze NSMBL begon.

Luister de aflevering hieronder:

En volg ons vooral op Instagram en TikTok voor de laatste snippets:

@nsmblmagazine

We love ✨ de vogeltjesbescherming✨ #werk #carriere #annanooshin #bijbaan #voorjou #memorylane

♬ origineel geluid – NSMBL.nl

Over de Podcast De GroepsApp

In ‘De GroepsApp’ nemen wij (Emma, Karlijn en Josephine) je mee in de wereld van NSMBL. Wat doe je nou eigenlijk als redacteur? Hoe werken persreizen, perspakketten en persevenementen? Waar wil je eten in het weekend, waar ga je stappen en welke films wil je zien? Hoe ga je nou eigenlijk om met vrienden die allemaal een relatie hebben, terwijl jij single bent? Hoe verhul je je cameltoe? We got you. Wij weten ook lang niet alles, maar je bent in elk geval wel altijd welkom om met ons te kletsen.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.