Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Beauty 29 okt 2021
Leestijd: 2 minuten

Ariana Grande heeft caramelkleurig haar en ultralange krullen in nieuwe foto op Instagram

We kennen Ariana Grande allemaal met haar go-to-look: een hoge paardenstaart met haar iconische winged eyeliner. Hoewel het haar geweldig staat en wij meestal onder het mom van never change a winning team dezelfde look zouden rocken, introduceert Ariana nu een andere look op Instagram.

En die staat haar ook verrassend goed.

Ariana Grande heeft caramelkleurig haar en krullen

Beroemdheden hebben de neiging om vaker van uiterlijk te veranderen dan wij kunnen nadenken. Alle nieuwe haarkleuren, kapsels, kapsels en make-uplooks zijn een dagtaak om bij te houden, maar we mogen niet klagen want het is ook een grote bron van inspiratie. Zo betrappen wij onszelf regelmatig op schoonheidsexperimenten die geïnspireerd zijn op celebrities.

Ook Ariana Grande gaat steeds vaker voor een andere look. Zagen we haar een aantal jaar geleden áltijd met haar hoge paardenstaart, nu zien we haar vaker met een ander kapsel. Ze post nu een foto om haar aankomende r.e.m.beauty-lijn te promoten en te bevestigen dat de producten in november eindelijk gelanceerd zullen worden, in een compleet nieuwe look. De zangeres heeft haar kenmerkende donkere haar gedumpt en in plaats daarvan gekozen voor een karamelblonde kleur. Bovendien koos ze voor prachtige veerkrachtige Hollywood-krullen in de nieuwe Instagram-post.

Reacties

Hoewel het een compleet nieuwe look is voor Ariana Grande, staat het haar natuurlijk geweldig. Toch gaan we ervan uit dat het hier om een pruik gaat, aangezien haar natuurlijke haar er heel anders uitziet.

Volgers zijn ook enthousiast over de nieuwe look van Ariana en schrijven onder de foto, “I’M GOING TO EXPLODE!!!!! 🤯😍” en, “yeah you understand the assignment everytime. the SERVE!” Een derde voegt toe, “You betta give me sexy sultry lean back with it posin’ diva!” en een vierde schrijft, “u love giving us heart attacks” Eerlijk is eerlijk: wij willen meer van dit kapsel zien bij Ariana.

Op deze Instagram-foto is Ariana Grande’s natuurlijke haartextuur te zien

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.