Britta van Aggele
Britta van Aggele Celebrity 29 okt 2021
Leestijd: 3 minuten

Chris Evans blaast de datinggeruchten over Selena Gomez nieuw leven in en fans gaan los

Het is alweer een paar weken geleden dat de eerste datinggeruchten over Selena Gomez en Chris Evans naar buiten kwamen. Fans zijn er heilig van overtuigd dat de twee aan het daten zijn en houden alle socials scherp in de gaten. Nu hebben oplettende fans mogelijk Selena Gomez gespot in een reflectie van de piano van Chris Evans en ze gaan helemaal los op TikTok.

Wij praten je bij.

Selena Gomez en Chris Evans aan het daten

Het begon allemaal in 2015, toen Selena Gomez in Watch What Happens Live with Andy Cohen vertelde dat Chris Evans haar celebrity crush is. In het gesprek vraagt een fan aan Selena wie haar celebrity crush is. Hierop antwoordt Selena: “I kind of have a crush on Chris Evans. Isn’t he cute? … He’s very cute. He’s either gonna hate me or love me [for saying that].”

Er gaan ook foto’s rond van de twee, waarop te zien is dat ze beiden uit hetzelfde restaurant en dezelfde studio komen. Helaas kwamen we er al snel achter dat deze foto’s niet in hetzelfde jaar zijn geschoten. Die van Selena zijn namelijk in 2017 en 2019 genomen en de foto’s van Chris Evans zijn in 2013 en 2020 geschoten. Het enige bewijs wat we tot nu toe hebben, is dat Chris Evans Selena Gomez is gaan volgen op Instagram, maar fans hebben nu wat nieuws ontdekt.

Instagram-video van Chris Evans

Chris Evans heeft namelijk een video op zijn Instagram-verhaal geplaatst waarin de Captain America-ster piano aan het spelen. In de clip – met het bijschrift: “Rainy day activities” – hebben oplettende fans een brunette gespot in de reflectie van de piano en dat moet volgens fans natuurlijk Selena Gomez zijn.

Fans gingen direct naar TikTok om deze ondervinding te bespreken. Er is namelijk maar een beroemde brunette die recentelijk aan Chris Evans is gekoppeld en dat is Selena Gomez. “Is that Selena?!” vroeg @girlgangz773 op TikTok. De clip – waarin de video van Chris extra goed wordt bekeken – heeft al meer dan 65.000 views en fans delen hun theorieën met elkaar in de comments.

@girlgangz773

Is that Selena?! @Selena Gomez #selenagomez #chrisevans #fyp #datingrumors #PradaBucketChallenge

♬ what the fuck was that – champagnemami

Reacties

Fans waren er snel bij en begonnen massaal te reageren onder de video. Zo zegt een fan, “For me it’s wearing the hair ties on his wrist. I just think about him putting up her hair I’m throwing up” en een andere fan schrijft, “Can this be true please?” Een paar fans lieten ook weten dat de 40-jarige acteur het verhaal niet lang nadat hij het had gepost verwijderde. Zou het dan echt waar zijn?

Niet iedereen was ervan overtuigd dat het om Selena gaat. Zo vertellen fans dat het Selena niet kan zijn, omdat ze onlangs haar haar heeft geknipt: “It ain’t her, she has short hair” en schrijft een andere fan dat het waarschijnlijk een andere vrouw is. “Probably Shanna his sister or Tara his best friend they are both brunettes.”

Zowel Chris als Selena hebben de geruchten nog niet bevestigd of ontkracht, dus wij blijven hopen dat de twee binnenkort op Instagram bekend maken dat ze aan het daten zijn.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.