Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 28 jun 2021
Leestijd: 2 minuten

Ariana Grande deelt glimp van relatie met Dalton Gomez door intieme video op Instagram

Afgelopen zaterdag vierde Ariana Grande haar 28ste verjaardag en hoewel dat vooral voor haar een feestje was, kregen haar volgers ook een cadeau: een glimp van haar relatie met Dalton Gomez. Ze deelde namelijk een zeldzame video met haar kersverse man, terwijl ze elkaar zoenen.

Normaliter houdt Ari haar relatie met Dalton helemaal privé.

Ariana Grande en Dalton Gomez

Ariana Grande verraste in mei iedereen door in het geheim te trouwen met haar Dalton Gomez. De twee hadden toen al meer dan een jaar een relatie en stapten in het huwelijksbootje in Montecito, omringd door familie en vrienden. Hoewel het stel hun relatie voornamelijk privé houdt, deelt Ari nu een video waarin ze zoent met Dalton.

Ariana Grande deelt eerste foto’s van de bruiloft op Instagram

In de video, die ze op haar Instagram Story postte, schrijft ze, “a bday baby. deeply thankful for so much love.”

Instagram / @arianagrande

Toch postte ze een andere foto op haar Instagram-feed, namelijk van zichzelf als baby. Daarbij schreef ze een boodschap naar haar jongere zelf, “hbd tiny, i am taking care of you !”

Relatie

Het is een van de eerste keren dat Ariana Grande wat meer inzicht in haar relatie met Dalton Gomez geeft. De twee gaven elkaar het ja-woord op 15 mei, meer dan een jaar nadat ze begonnen met daten in 2020. Toen werden ze voor het eerst samen gespot op Valentijnsdag. Dalton Gomez is een makelaar uit Los Angeles, zijn klanten bestaan voornamelijk uit bekende A-listers. Zodra de date-geruchten over hem en Ariana naar buiten kwamen, heeft hij zijn social media op privé gezet.

Ariana Grande deelt glimp van haar natuurlijke haartextuur op Instagram

Een bron vertelde afgelopen maand aan Entertainment Tonight dat Ariana en Dalton het nu makkelijker vinden om meer van hun relatie te delen. “Ariana and Dalton felt like before they were married they couldn’t be as open about their relationship without it being scrutinized in the media and now they feel way more at ease. They have plans to travel more together and feel closer than ever.”

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.