Daniëlle Pince van der Aa
Daniëlle Pince van der Aa Beauty 29 jun 2021
Leestijd: 1 minuut

De favoriete blush en lippenbalsem van Kylie Jenner gaan viral en hier vind je ze

We vragen ons regelmatig af waar onze favoriete celebrities hun make-up producten vandaan halen. Soms komt het zelfs voor dat sommigen hun favoriete producten (die vaak niet eens zo prijzig zijn) met ons delen waar wij weer een dosis inspiratie vandaan halen. Ook Kylie Jenner is van de partij: we weten (eindelijk) wat haar favoriete blush en lippenbalsem is.

Dat wordt hollen naar de dichtstbijzijnde drogist.

Favoriete blush en lippenbalsem van Kylie Jenner

Je kent vast wel TikTok, dé plek om inspiratie op te doen als het gaat om mode, recepten en beauty. Vooral dat laatste komt vaak goed van pas, want de laatste beautytrends zijn vaak beautytrends waar we ook écht wat aan hebben. Momenteel gaat er een product rond dat niets minder is dan Kylie Jenners favoriete blush. En we hebben goed nieuws: hij is óók te koop in Nederland.

We hebben het namelijk over de welbekende Dior Backstage Rosy Glow in de kleur Coral. Dat dit de favoriete blush is van de Jenner is ook niet zo gek: de blush past overal bij en het is ook nog eens een subtiele en zachte kleur. Meer hebben we deze zomer niet nodig, toch? We weten niet hoe het met jullie zit, maar deze blush willen we ASAP aan onze winkelmand toevoegen.

1. Backstage Rosy Glow in Coral – Dior €35,40

favoriete blush Kylie Jenner
Douglas

Naast een blush is Kylie ook niet vies van een fijne lippenbalsem. Ook deze is van Dior, de Addict Lip Glow in de kleur Pink om precies te zijn. Om de ultieme glow en peachy wangen die Kylie Jenner altijd heeft te creëeren zijn deze producten dus een echte must. Wij zijn groot fan.

2. Addicht Lip Glow – Dior €34,96

Douglas

Cosmopolitan.com

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.