Daniëlle Pince van der Aa
Daniëlle Pince van der Aa Love & Life 23 apr 2021
Leestijd: 5 minuten

Van seksstandjes tot romance: dit zegt je sterrenbeeld over jouw seksleven

Wanneer je je seksleven een twist wilt geven, hoef je niet verder te kijken dan je horoscoop. Je sterrenbeeld zegt namelijk meer over je dan je denkt, ook over de romantiek in je leven. Zo benaderen en ervaren de verschillende sterrenbeelden liefde allemaal op een andere manier.

Dit zegt jouw sterrenbeeld over jouw seksleven.

Dit zegt je sterrenbeeld over je seksleven

1. Ram (21 maart – 19 april)

De Ram is het eerste teken van de sterrenbeelden én een vuurteken. Rammen houden er dan ook van om de touwtjes in eigen handen te nemen als het gaat om relaties en liefde. Ze zijn gepassioneerd, gedreven en direct en dit is zeker terug te zien in hun seksleven. Ze weten wat ze willen op het gebied van seks en weten ook hoe ze dit voor elkaar krijgen. Voorspel en knuffels slaat een Ram liever over, maar dit zul je snel genoeg merken wanneer je met een Ram onder de dekens gaat.

Favoriete seksstandje: cowgirl

2. Stier (20 april – 20 mei)

Het sterrenbeeld Stier staat in het teken van Venus, en houdt dus ook maar van één ding: liefde. Stieren staan erom bekend om niet te overhaasten en om dingen langzaamaan te doen, dit geldt zowel voor relaties als voor seks. Dit sterrenbeeld houdt ervan om verwend te worden, met cadeaus maar ook de liefde en affectie van hun partner. Ze zijn in tegenstelling tot de Ram enorm fan van voorspel en zullen dit ook nooit overslaan.

Favoriete seksstandje: de ‘spoon’-houding

3. Tweeling (21 mei – 20 juni)

Voor een Tweeling bestaat hun seksleven voornamelijk uit lol maken. Ze spelen het liefst mind games met hun partner en gaan geen uitdaging uit de weg. Ook zijn Tweelingen goede ijsbrekers: iets dat op het gebied van seks nog wel eens goed kan uitpakken voor een Tweeling. Ze zijn goede communicatoren, wat vaak in hun voordeel werkt op het gebied van romance en relaties. Ze zijn confident enough om iets nieuws voor te stellen en hun seksleven zo nu en dan compleet om te gooien.

Favoriete seksstandje: (elkaar) masturberen

4. Kreeft (21 juni- 22 juli)

Kreeften zijn sensitief en zorgzaam – vaak zorgen ze meer voor hun partner dan voor hunzelf. Omdat ze emotioneel zijn, zullen Kreeften geduldig afwachten tot ze die emotionele connectie voelen met hun partner. Wanneer ze dit eenmaal voelen, vindt dit sterrenbeeld het allesbehalve erg om zo nu en dan flink van bil te gaan en iets nieuws uit te proberen.

Favoriete seksstandje: 69

5. Leeuw (23 juli – 22 augustus)

Op het gebied van liefde wilt een Leeuw het liefst alles uitproberen met hun partner in een korte tijd, en dat doet het nieuwsgierige sterrenbeeld het liefst door alle liefde die ze hebben te geven. Ze winden hun partners binnen no-time om hun vinger met alle charmes die ze hebben. Op seksgebied zijn Leeuwen echter onzekerder dan je denkt. Ze verstoppen die onzekerheid door de leiding te nemen, maar dit pakt niet altijd uit zoals ze hadden gewild. Tip voor de Leeuw is om hun partner ook eens de leiding te geven.

Favoriete seksstandje: ballet dancer

6. Maagd (23 augustus – 22 september)

Maagden lijken misschien onzeker aan de buitenkant, maar niets is wat het lijkt. Maagden kennen hun eigen lichaam namelijk als geen ander en maken hier vaak gebruik van in hun seksleven. In de slaapkamer zullen ze je dan ook zeker verbazen: het sterrenbeeld is niet vies van een rollenspel en een wat uitdagendere aanpak. Ze zetten hun lovers het liefst in het zonnetje met een onverwachte verassing.

Favoriete seksstandje: spread eagle

7. Weegschaal (23 september – 22 oktober)

Één van de meest flirterige sterrenbeelden is de Weegschaal. Ze staan tenslotte in het teken van Venus, de planeet van de liefde. Ze zullen alles doen om hun partner (en hunzelf) te verwennen. Iets nieuws of iets spannends zal een Weegschaal dan ook nooit overslaan: ze houden van een dirty spelletje en gaan soms zelfs uit hun eigen comfortzone om hun partner te verwennen.

Favoriete seksstandje: face-off

8. Schorpioen (23 oktober – 21 november)

Het sterrenbeeld Schorpioen staat erom bekend dat ze één van de meest romantische en mysterieuze sterrenbeelden zijn. Ze houden van (goede) seks en vinden dit erg belangrijk in hun leven: op deze manier blijven ze tevreden. De mysterieuze Schorpioen vind een simpel seksstandje als doggy style dan ook veel te saai, ze gaan liever voor een seksleven dat rolspellen of geblinddoekte sessies bevat.

Favoriete seksstandje: geblinddoekte reverse cowgirl

9. Boogschutter (22 november – 21 december)

Het seksleven van een Boogschutter is altijd actief en dat komt deels door hun avontuurlijke karakter. Ze zijn altijd op zoek naar iets nieuws, of dit nu een standje, locatie of partner is. Ze vinden het soms dan ook moeilijk om niet verveeld te raken en hun seksleven spontaan te houden. Om een Boogschutter echt enthousiast te houden helpt het om regelmatig iets nieuws te proberen.

Favoriete seksstandje: sideways straddle

10. Steenbok (22 december – 19 januari)

Steenbok staat in het teken van Saturnus, een planeet die staat voor structuur en routine. Op het gebied van carrière en familie wilt een Steenbok graag vaste routines erin houden, maar hun seksleven is hun ontsnapping aan deze vaste routines. Een Steenbok vind het dan ook heerlijk om verwend te worden door hun partner, maar zijn zelf ook zeker dominant. Een partijtje vrijen na een lange werkdag is alles wat een Steenbok nodig heeft in zijn of haar seksleven om tevreden te blijven.

Favoriete seksstandje: pretzel dip

11. Waterman (20 januari – 18 februari)

Watermannen zijn onvoorspelbare partners, dat is een feit. Het kan regelmatig voorkomen dat je Waterman partner ineens met een out of the box-seksstandje komt waar jij nog even twee keer over na moet denken. Watermannen zijn impulsief als wat als het gaat om hun seksleven, je moet ervan houden.

Favoriete seksstandje: bench

12. Vissen (19 februari – 20 maart)

Naast de Weegschaal, Stier en Schorpioen is de Vis ook één van de meest romantische sterrenbeelden. Dit sterrenbeeld is echter romantisch op een andere manier: ze zijn dol op fantaseren en échte romantiek, zoals in de sprookjes. Ook hun seksleven proberen ze zo romantisch mogelijk te houden: Vissen zullen hun partner verwennen met rozen, champagne en een film – met romantische seks achteraf, natuurlijk. Ze houden van intieme, liefdevolle en gepassioneerde seks.

Favoriete seksstandje: missionaris

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.