Emma Toussain
Emma Toussain Celebrity 17 jul 2023
Leestijd: 2 minuten

Thank u, next: Ariana Grande en Dalton Gomez gaan scheiden

Ariana Grande was gister aanwezig tijdens de grote finale van Wimbledon. Hier zat ze naast haar Wicked-collega en Brigderton-ster Jonathan Bailey en had ze het heel erg gezellig met hem. Met wie het níet zo gezellig is, is met haar man. Want de geruchten gaan helemaal los.. zo zouden ze nu dan echt gaan scheiden. Ariana werd ook zonder trouwring bij het event gespot, dus dat gooit wel olie op het vuur.

Is het huwelijk van Ariana Grande en Dalton Gomez dan toch echt over?

Ariana heeft heel wat lastige jaren doorgemaakt. Zo verloor ze eerst ex-liefje Mac Miller, was ze getuige van een aanslag bij één van haar concerten, ging de relatie met Pete Davidson uit en ga zo nog maar even door. Het gaat nu goed met haar – of dat schijnt. Ze is al twee jaar getrouwd met vastgoedmakelaar Dalton Gomez en je hoorde eigenlijk vrij weinig van ze, gewoon gelukkig met elkaar. Ariana is momenteel druk bezig met haar rol in Wicked, waar ze veel van haar tijd in stopt.

Dat het privé niet zo goed ging wisten we niet, tot nu. Ze werd gister gespot tijdens de finale van Wimbledon waar ze samen met collega-acteur Jonathan Bailey de tijd van haar leven had. Maar wat wel miste, was de trouwring van Ariana. Ehhhh.. trouble in paradise? Dat lijkt nu inderdaad bevestigd te worden. “Ze hebben er samen een punt achter gezet en zijn als vrienden uit elkaar gegaan”, vertelt een bron aan de Amerikaanse site Page Six.

Lang niks meer van ze gehoord

Ariana postte de laatste foto van hen samen vorig jaar november, waar ze toen heel veel lieve reacties op kreeg. Het stel is voor de laatste keer in het openbaar gezien toen ze over de straten van Londen liepen, waar Ariana toen verbleef voor Wicked.

Prins Harry heeft zijn beste vrienden zeer gekwetst, dit hebben zij te zeggen over hem

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.